Gazi'de atletizm şöleni;

Gazi'de atletizm şöleni

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçük, Yıldız ve Gençler Kız-Erkek Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları yapıldı....

Gazi Stadı’nda düzenlenen yarışmalar 3 bin metreye kadar mesafe koşuları, engel atlama, isveç bayrak, fıtlatma topu, gülle – cirit ve disk atma kategorilerinde düzenlendi.

 

2 gün süren yarışmalar sonunda Küçük Kızlarda Tosya Fatih Ortaokulu birinci, Bekdemirekşi Ortaokulu ikinci, Karaş Ortaokulu üçüncü oldu.

Küçük Erkeklerde birinciliği Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu elde ederken, Alatarla Ortaokulu ikinci, Tosya Fatih Ortaokulu üçüncü oldu.

 

Yıldız Kız ve erkeklerde Darende Ortaokulu birinci, Yıldız Erkeklerde Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Bekdemirekşi Ortaokulu üçüncü oldu.

 

Genç Kızlarda Göl Anadolu Lisesi birinci, Pınarbaşı Şehit Ayhan Sütçü ÇPAL ikinci, Genç Erkeklerde Özlem Burma MTAL birinci, Göl Anadolu Lisesi ikinci, Şeyh Şaban-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.

 

Derece elde eden sporcular, madalya ve başarı belgesi, okullar ise kupa ile ödüllendirilirken, ödüller Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanı Osman Gümüş, Spor Şube Müdürü Engin Kaya, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Emel Karkacıoğlu, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum