Yedi üniversite, KÜ'de buluştu;

Yedi üniversite, KÜ'de buluştu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Basketbol 1. Lig müsabakaları, Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezinde başladı....

Açılış törenine; Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Bilgehan Baydil, Genel Sekreter V. Şevket Bahçacıoğlu ile akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kastamonu Üniversitesi ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olmak üzere 6 erkek, 4 kadın takımın yarışacağı müsabakaların açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

 

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, farklı şehirlerden ve üniversitelerden gelen tüm sporculara başarılar dileyerek, Kastamonu Üniversitesi olarak Ay Yıldız ve Spor Merkezi’nde düzenlenen TÜSF Basketbol 1. Lig müsabakalarına ev sahipliği yaptıkları için onur ve mutluluk duyduklarını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

8 Nisan 2021 tarihine kadar sürecek olan müsabakalar, Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezinde devam edecek.



 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum