KÜ' de "Sivil Toplum ve Gönüllülük" eğitimi düzenlendi;

KÜ' de "Sivil Toplum ve Gönüllülük" eğitimi düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASÜSEM) bünyesinde, "Sivil Toplum ve Gönüllülük" Eğitimi düzenlendi....

KÜ ve KASÜSEM tarafında düzenlenen eğitimin ilk 6 saatlik bölümünde sivil toplum kuruluşlarının ortaya çıkışı ve amacı, sivil toplum mevzuatı, gönüllülük,  sivil toplum kuruluşlarının karar alma mekanizmalarına katılım konuları ele alınırken, son üç saatlik bölümde düzenlenen “Sivil Toplum Kuruluşlarını Tanıyalım” paneli kapsamında  Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri faaliyetleri ile ilgili öğrencilere bilgi verildi.

Teorik eğitim ve panelin moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Osman Karacan tarafından yürütüldüğü eğitim programına Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel lezzetler Kadın Koop.Başkanı Serpil Durgut, Ünal Vakfı Başkanı Metin Ünal, Kastamonu Yeşilay Şube Başkanı İzzet Serhat Köylü, Kastamonu Sakatlar Derneği Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu ve Kastamonu Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Uzer konuşmacı olarak katıldı. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum