Öğrenciler ödüllerine kavuştu;

Öğrenciler ödüllerine kavuştu

Toplumu bilişim teknolojilerinin faydalı kullanımına teşvik etmek, aşırı ve zararlı kullanımı önlemek amacıyla 2018 yılından beri 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlanıyor....

Son yıllarda pandeminin de etkisiyle artış gösteren teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü ve il Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Teknoloji Bağımlılığı’ konulu resim sergisi düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen sergiye Vali Avni Çakır, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, kurum amirleri ve müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kastamonu merkez ve ilçelerinde bulunan ortaokul öğrencileri tarafından yapılan eserlerin sergilendiği resim yarışmasında; Kuzeykent Ortaokulu öğrencisi Lina Qasım Abed Al-Saedi birinci, 23 Ağustos Ortaokulu öğrencisi Ehsan Wali, üçüncü ise Azdavay 75.Yıl Cumhuriyet YBO öğrencisi Sudem Zeycan Gügük oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere bisiklet ödülü verildi. Mansiyon ödülü alan öğrenciler ise şöyle; “Azdavay 75.Yıl Cumhuriyet YBO öğrencisi Gökçe Öztürk, 75.Yıl Cumhuriyet YBO öğrencisi Ecrin Eylül Özcan ve Bahçeşehir Koleji öğrencisi Ayşe Masal Elevli.”



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum