İşaret diliyle Çanakkale türküsünü okudular;

İşaret diliyle Çanakkale türküsünü okudular

Gençlik Ve Spor İl MüdürlüğüKastamonu Satranç İl Temsilciliği tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Satranç Turnuvası 7 kategoride yaklaşık 250 sporcunun katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda düzenlendi....

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Emel Kargacıoğlu’nun katılımıyla derece yapan sporculara madalyaları verildi.Turnuvada İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri tarafından, İhsan Ozanoğlu tarafından yazılan Çanakkale Türküsü, işaret diliyle seslendirildi. Söz konusu etkinlik, sporcular ve velileri tarafından takdir ve beğeniyle karşılandı.

“GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRGİN HALE GETİRMEMİZE VESİLE OLDULAR”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kastamonu Satranç İl Temsilcisi Hilmi Böcek; “Her yeni turnuva da katılımın artmasını, turlar arasında yapılan günün anlam ve önemiyle ilgili etkinliklere bağlayabilirim. Önceki haftalar da yaptığımız 12 Mart istiklal marşının kabulü satranç turnuvasında görme engelli bireylerimiz, İstiklal Marşı’mızın 10 kıtasını okumuşlardı. Bu turnuvamızda da Kastamonu Ozanı, İhsan Ozanoğlu’nun yazmış olduğu çok anlamlı Çanakkale Türkümüzü İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenlerimiz işaret diliyle seslendirdiler. Sporcu ve velilerimizin takdirini de toplayarak günün anlam ve önemini belirgin hale getirmemize vesile oldular. 9-10 Nisan tarihlerin de yapılacak olan Polis Günü Satranç Turnuvamızda da velilerimize sosyal destek polislerimiz tarafından Bağımlılıkla ilgili seminer verilmesi planlanıyor” dedi. 






Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum