ODTÜ’DE Özlem Burma rüzgârı;

ODTÜ’DE Özlem Burma rüzgârı

18-19 Mart tarihlerinde Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve robotik yarışmaları arasında Türkiye’nin en üst organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 18’nci Uluslararası ODTÜ Robot Günlerine Kastamonu’yu temsil etmek üzere Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı....

Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı Robotik Ekibi KASROB, 18’nci Uluslararası ODTÜ Robot Günleri Çizgi İzleyen Robot kategorisinde teknoloji temelli çalışmalar yapan Üniversite ve Ortaöğretim kurumlarının 111 robotu arasından ilk 5 dereceyi alarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Yarışmada görevli öğrenciler ve seyirci olarak katılan öğrenciler, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen robotik yarışmalar sırasında mühendislik disiplinlerini deneyimledi. Öğrenciler, kendilerine ilham verecek liderlerle tanışarak, kampüsü gezme fırsatını da buldu.

 

 

“18. ULUSLARARASI ROBOT GÜNLERİNDE ÖZLEM BURMA MTAL FIRTINASI”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan açıklamada; “18. Uluslararası Robot Günlerinde Çizgi İzleyen Robot Kategorisi’nde ilk 5 derece Özlem Burma MTAL'nin. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz” denildi.

 

YARIŞMA EKİBİ

 

Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ODTÜ Yarışma ekibinde ise şu isimler yer aldı; Öğretmenler; Mehmet Özdem, İzzet Derya, Tuncay Çataloğlu, Nurşen Çift, Cafer Koç. Öğrenciler; Hüseyin Arda Yılmaz, Osman Yavan, Kenan Karahasanoğlu, Hüseyin Utku Tabakoğlu, Şükrü Oğuzhan Avcı.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum