Kastamonu DSYB’den Konya Tarım Fuarı’na çıkarma;

Kastamonu DSYB’den Konya Tarım Fuarı’na çıkarma

Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) tarım sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olan Konya Tarım Fuarı’nı ziyaret etti....

Konya Ticaret Odası tarafından TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlnen ve 15’den fazla tarım makinesinin lansmanının yapıldığı fuara katılım sağlayan Kastamonu DSYB üyeleri tarım sektöründe ki gelişmeleri yakından takip etme imkanı buldu.

20 ülkeden 461 firmanın katıldığı fuara 16 ülkeden ve Türkiye’nin aralarında Kastamonu’nun da olduğu 75 şehirden ziyaretçiler katıldı.

Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bayram Pehlivan, “Kastamonu Dsyb olarak 11-12 mart  2022 tarihlerinde Konya da  düzenlenen 18. Tarım Tarımsal  Mekanizasyon ve  Tarla Teknoloji Fuarı’na  üyelerimiz, yönetim kurulumuz  ve personellerimizden oluşan 60 kişilik bir grupla katılım sağladı. Çiftçilerimiz fuar esnası boyunca yeni teknoloji  ve gelişmeleri yerinde  gözlemleme fırsatı buldu. Bu gezi için sponsor olan Genovet  A. Ş., Sev-Süt, Yüksel Ceylan firmalarına  üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum