Hayallerinizdeki mobilyalar için “Hayal Konsept”;

Hayallerinizdeki mobilyalar için “Hayal Konsept”

Kastamonu'da mobilya denilince akla ilk gelen firmalardan biri olan Hayal Konsept, artık yeni mağazasında. Eski Diş Hastanesi yanı Altınşehir Sitesi altına açılan bin 500 metrekarelik alanda hizmet vermeye başlayan Hayal Konsept, yeni ve geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin hayallerini gerçekleştiriyor....

Sınırsız renk ve kumaş seçim imkanı sunan Hayal Konsept'te açılışa özel pek çok kampanya mevcut. Hayal Konsept'in sahibi Yasin Alperen Tatas, tüm Kastamonu'yu mobilya alanındaki yeniliklerle buluşturmak için son moda dizayn edilen yeni mağazasına bekliyor.

"AMACIMIZ KASTAMONU'YU DAHA İYİ ÜRÜNLERLE BULUŞTURABİLMEK"

Mağaza hakkında bilgi veren Hayal Konsept'in sahibi Yasin Alperen Tatas; "Carrefour'dan buraya yeni geldik, her şeyi de yeni dekore ettik. Hem mağazayı hem de ürünleri yeniledik. Yatak odası takımları, yemek odası takımları, koltuk, köşe, baza yatak başlık, genç odası gibi pek çok ürünümüz mağazamızda mevcut.Buraya gelirken maksimum ürün çeşitliliğini sağlamaya çalıştık. Mevcut çeşidin 2-3 gömlek üzerine çıktık. Amacımız daha iyi ürünlerle Kastamonu'yu buluşturabilmek. Burayı açarken sadece kendimizi değil öncelikli olarak müşterilerimizi düşündük. Toplam alan 1500 metrekare. Mobilyanın yanı sıra ilerleyen zamanlarda bahçe mobilyaları getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

"MÜŞTERİLERİMİZİN HAYALLERİNDEKİ MOBİLYALARA SAHİP OLMALARINI SAĞLIYORUZ"

Mağaza sahibi Tatas, müşteri odaklı bir çalışma sürdürdüklerini ifade ederek şunları dile getirdi; "Müşterilerimiz aldıkları ürünlerde kişiselleştirilme imkanımız var. Şöyle ki müşterimiz sınırsız renk seçeneğinden istediğini seçebiliyor, kumaş tercihi yapabiliyor, ayak rengi değiştirebiliyor, berjer şeklini değiştirebiliyor, yani koltuk kasasına gelene kadar müşterimizin alacağı ürünü kişiselleştirme imkanı var. Köşe takımlarımızda müşteri ölçü çalışabiliyor. Belirli modüllerimiz var o modüller çerçevesinde istediği ölçüye getiriliyor.  Yani müşteri buraya geldiğinde istediği ürünü kendi evindeki ölçüye göre alabiliyor. Kısaca bizler Hayal Concept olarak müşterilerimizin hayallerindeki mobilyalara sahip olmalarını sağlıyoruz. Hayallerini gerceklestirmek isteyen tüm Kastamonu'yu Altınşehir de açılan yeni mağazamıza bekliyoruz."

"TÜM MÜŞTERİLERİMİZE HİTAP ETMEYE ÇALIŞTIK"

Hayal Konsept'te her zevke uygun mobilya bulunduğunu ifade eden Tatas;  "Mağazamızda her zevke uygun salon takımımız var. Avangart olsun ekonomik olsun. Tüm müşterilerimize hitap etmeye çalıştık. Baza yatak başlıklarımız var bir de aksesuarlarımız mevcut. Sadece zigon sehpa değil aynı zamanda konsol üstüne koyulacak vazo biblo gibi aksesuarlar çeşitlerimiz de mevcut. Aynızamamda duvara asılacak tablolar, yapay çiçekler de satılık" dedi.

“TÜM ÜRÜNLERİMİZDE AÇILIŞA MZEL KAMPANYALARIMIZ MEVCUT”

Mağaza sahibi Yasin Alperen Tatas, açılışa özel kampanyalar olduğunu da belirterek şu bilgileri dile getirdi; "Mağazamızda açılışa özel tüm ürünlerimizde kampanyalarımız mevcut. İyi fiyatlı bir düğün paketimiz var. Normalde 76 bin lira olan düğün paketi, açılışa özel 43 bin 500 liradan satışa sunuyoruz. Bu partimizin içerisinde, yemek odası, yatak odası ve koltuk takımı mevcut. Müşteri sonrasında 'Ben bunun yatağını beğendim, koltuk takımını da beğendim ancak yemek odasını değiştirmek istiyorum' derse onu da değiştirebiliyor.  Baştan bir fiyatlama olur ama onda da kolaylık sağlarız. Müşteriyi sınırlı tutmadık. İstediği ürünü istediği ürünle kombinleyebiliyor. Genç odası takımlarında kampanyalarımız var.  Baza yatak takımlarımızda kampanyalarımız var. Mutfak masa ve sandalyelerinde kampanyamız var. Aksesuarlarda kampanyamız var

“ÖDEME NOKTASINDA MÜŞTERİMİZE KOLAYLIK SAĞLIYORUZ”

Konuşmasında ödeme imkanları hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Tatas; "Nakit ödeme seçeneğimiz her yerde olduğu gibi bizde de mevcut. Kredi kartına 9 ay taksit imkanı var. Onun dışında anlaşmalı bankalarımızla 3 ay ötelemeli 12 ay taksit imkanımız var, 24 aya kadar vadesi seçeneğimiz var" diye konuştu. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum