Şenpazar Belediyesi’nin temeli atıldı;

Şenpazar Belediyesi’nin temeli atıldı

Vali Avni Çakır çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere geldiği Şenpazar İlçesi’nde Kaymakam Emre Kazanasmaz ve ilçede görev yapan kurum amirleri tarafından karşılandı....

Vali Avni Çakır ziyaretlerin devamında Şenpazar ilçesinde Belediyenin yeni hizmet binası temel atma törenine katıldı. Törene Milletvekili Metin Çelik, Şenpazar Kaymakam Vekili Emre Kazanasmaz, İlçe Belediye Başkanları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mücahit Avkıran, İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılış konuşmalarının ardından Vali Çakır, Şenpazar İlçemize yapılacak olan Belediye yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediyenin yeni hizmet binasının temeli, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’in okuduğu duanın ardından, protokol üyeleri tarafından temele ilk harç döküldü. Ziyaretlerin devamında Borsa İstanbul İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Çakır, okul hakkında bilgiler aldı. Sınıfları gezerek öğrenciler ve öğretmenlerle sohbetlerde bulundu. Öğretmenlerin meslekteki başarılarının öğrenciler üzerinde büyük bir etki bıraktığına da değinen Vali Çakır tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledikten sonra okuldan ayrıldı.






Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum