"Diş Hekimliği Fakültesi Üniversitemize ve İlimize hayırlı olsun";

"Diş Hekimliği Fakültesi Üniversitemize ve İlimize hayırlı olsun"

Kastamonu Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi kurulmasına yönelik Cumhurbaşkanı Kararı bugün 31772 sayılı Resmî Gazete’de yayımlandı....

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, açılacak olan Diş Hekimliği Fakültesinin Üniversitemize ve İlimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

“BÖLGEMİZİ SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GETİRME YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM”

Sağlık alanında Üniversitemizde büyük bir atılımın gerçekleştiğinin altını çizen Rektör Topal, “Tıp Fakültesi öğrencilerimizin Kastamonu’da eğitim görmesi ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin afiliye olmasının ardından bölgemizi sağlık merkezi haline getirme yolunda önemli bir adımı daha Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurulması kararıyla atıyoruz. Bünyemizde açılacak olan Diş Hekimliği Fakültesi’nin başta bölgemizin sağlık ihtiyaçlarına sunacağı katkı ve Üniversitemizin eğitim standartlarını yükselteceğine inancımız tam. Fakültemizin faaliyete geçmesi için gerekli tüm çalışmalar hızla başlatılacak olup, özenle yürütülecektir. Bu vesileyle, kurulma kararını onaylayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, süreç boyunca verdiği desteklerden dolayı YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Alınan bu kararın İlimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum