'Kastamonu insanı, ülkemiz için çok şey ifade ediyor';

'Kastamonu insanı, ülkemiz için çok şey ifade ediyor'

KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen’in daveti üzerine Beykoz’a gelen MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür çeşitli ziyaretler yaptı....

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Beykoz’a gelen Başkan Gür, Rüzgarlıbahçe Mahallesi’nde bulunan KAS-DER Genel Merkezi’nde Genel Başkanı Remzi Şen’i ziyaret etti. Güncel meselelerin konuşulduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen misafirlerine yakın ilgi gösterdi.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın da yer aldığı ziyaretin Remzi Şen’in daveti üzerine gerçekleştiği ifade edilirken, Başkan Karaman, bütün şehirlerin olduğu gibi Kastamonu’nun da kendileri için önemli olduğunu ve Kastamonu insanının ülkemizde çok şey ifade ettiğini dile getirdi. Karaman, Remzi Şen’in daveti üzerine İl Başkanı Birol Gür’ün Beykoz’a geldiğini ve KAS-DER Genel Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Sohbet sonunda KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’e içinde yöresel ürünlerin bulunduğu bir sepet hediye etti.



 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum