Daha 16 yaşındaydı;

Daha 16 yaşındaydı

Mustafa Kaya Anadolu Lisesi 11'nci sınıfta okuyan kızı Şevval Ceren Bilir 16 yaşında kalbine yenildi....

Seydiler Şehit Ersin Yenel İlkokulu Müdürü Serkan Bilir’in Mustafa Kaya Anadolu Lisesi 11. sınıfta okuyan kızı Şevval Ceren Bilir (16) dün sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bilir, yoğun bakımında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şevval Ceren Bilir’in cenazesi Hacı Nimet Darende camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gümüşlüce’de bulunan aile mezarlığına defnedilecek.

"BİZ SENİ ÇOK SEVDİK ŞEVVAL"

Mustafa Kaya Anadolu Lisesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; " Bu dünyada bir nesneye/Yanar içim, göynür özüm/Yiğit iken ölenlere/Gök ekini biçmiş gibi. 11. Sınıf öğrencimiz Şevval Ceren BİLİR, ani rahatsızlığı sonucunda Rahmet-i Rahman'a yürüdü. Davranışları, ahlakı, ders ve sportif başarısıyla örnek bir öğrenci, gelecek vadeden bir fidandı. Ailesine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve sevenlerine Rabbimizden Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz. Biz seni çok sevdik Şevval Ceren, Rabbim de seni mükafatlandırsın, rahmet etsin. Cennet bahçelerinde sevdiklerinle buluştursun. Başımız sağolsun."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum