Arama
Arama Sonuçları
Kara yakalanan leyleklerin imdadına koştular
Seydiler ilçesine göç eden ve kar yağışı sebebiyle aç kalabilecekleri düşünülen leyleklerin yuvasına itfaiye ekipleri tarafından yem bırakıldı.
Kastamonu'da 'Şerife Bacı'nın İzindeki Türk Kadınları' ödüllendirildi!
'Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Şerife Bacı'nın İzinde Türk Kadını' kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada ilk 3 şöyle; Tosya Fen Lisesi'nden Betül Çiftçi, Seydiler İstiklal Yolu ÇPAL'den Ayşegül Kutlu ve Küre ÇPAL'den Yeliz Uçar oldu.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Bakan Yumaklı: Kastamonu’da konuştu
Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde AK Parti seçim ofisinin açılış törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hep söyledik, AK Parti’nin bir neferi olarak belediyecilik AK Parti’nin konusudur diyebilirim. Bu hep böyle olmuştur. Bugün örneklerine baktığımız zaman da böyledir” dedi.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Kastamonu İl ve İlçe seçmen sayıları açıklandı!
31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala, Kastamonu'da heyecan dorukta. Resmi kaynaklardan alınan verilere göre, Açıksöz Gazetesi olarak Kastamonu Merkez ve İlçe seçmen sayılarını derledik.
Bu köy, Kastamonu’nun 8 ilçesinden daha büyük
Komşudaki "Türkiye'nin en kalabalık köyü", nüfus oranıyla Kastamonu’da 2023 sonu itibariyle nüfusu 6 binin altında kalan Abana (4461), Ağlı (3521), Doğanyurt (5433), Hanönü (4395), İhsangazi (5235), Küre (5644), Seydiler (4796) ve Şenpazar (4844) ilçelerinden daha kalabalık…
İlçelerde şok eden siyasi değişim!
AK Parti, Kastamonu'da 19 ilçe belediye başkan adayını belirledi ancak Abana, Bozkurt, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 4 İlçede mevcut belediye başkanlarında değişikliğe gidildi.
İlçelerde sürpriz isimler açıklandı!
2024 Mahalli İdareler Seçiminde Kastamonu’da AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan adayları açıklandı.
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
MHP'den Seydiler çıkarması!
MHP İl Başkanı Emre Şahin ve yönetimi, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, Seydiler İlçe Başkanı Abdülmuttalip Karagöz MHP yönetimi ve MHP meclis üyeleri, KAÇEP Başkanı Serpil Keskin ile birlikte esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.
MHP’nin Seydiler adayından ilk açıklama!
MHP 31 Mart Yerel seçimleri için Kastamonu’da 11 ilçenin belediye başkan adaylarını netleştirdi. MHP Seydiler Belediye Başkan Adayı ise mevcut Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan oldu. Adaylığı netleşen Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan açıklamasında; “5 yılda değerli halkımıza hizmet etmek, Şerife Bacı’mızın memleketini hak ettiği noktaya taşımak için tüm gayretimizle çalıştık. Adaylığımız netlik kazandı. Allah ilçemiz ve şahsım adına hayırlısı ne ise onu nasip etsin” dedi.
Kastamonu’da MHP’nin 11 ilçe adayı kesinleşti
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, geçtiğimiz günlerde Kastamonu merkez Belediye Başkan Adayı olarak MYK Üyesi Yüksel Aydın’ı açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu’da ilçe adaylarını da açıkladı.
Feci kazada yeni gelişme
Organize Sanayide meydana gelen feci kazada, yaralanan Celal Demirbaş hakkında son detaylar öğrenildi.
Bahçeli "almadan gelme" dedi, aday gösterdi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu ilçe adaylarını belirledi. Kesinleşen adaylar arasında yer alan Hanönü Belediye Başkan Adayı Metin Yamalı, aday adaylığı sürecinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeyi paylaşarak ve Bahçeli'nin kendisine "Belediyeyi almadan gelme" dediğini aktarmıştı. Adaylığı kesinleşen Yamalı yeni bir açıklama yayınladı.
Kastamonu'da kar bastırdı, sürücüler yolda kaldı
Kastamonu'da bir çok bölgede etkili olan kar yağışı, ulaşımı da olumsuz etkiledi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
‘Kimseye MHP’yi yok saydırmayız’
Aylardır merakla beklenen “AK Parti ve MHP Kastamonu’da ittifak yapacak mı?” sorusu da nihayet cevabını buldu. AK Parti MHP’nin büyük ortağı olduğu Cumhur İttifakı, Kastamonu’da ayrı adaylarla seçime girme kararı aldılar.
Kastamonu'nun ilçesine Cumhurbaşkanlığı’ndan ödül!
Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından Gedikli'ye ödül takdim edildi.
Başkanın acı günü
Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan'ın amcası Hüseyin Erdoğan hayatını kaybetti.
Bütün Kastamonuluları üzen haber...
Kastamonu, önemli bir değerini kaybetti.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Aracın çarptığı ayı telef oldu  
Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde aracın çarptığı ayı telef oldu.  
İçme suyu sorunu çözüme kavuşuyor
Kastamonu Seydiler İlçesinde içme suyu sorunu nihai sonuca kavuşuyor.