MEM 'den 241 öğrenciye okul öncesi eğitim seti;

MEM 'den 241 öğrenciye okul öncesi eğitim seti

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 Eğitim Vizyonu ile okul öncesi eğitimi zorunlu eğitim kapsamına almaya hazırlanan, geçiş sürecinde özellikle kırsal bölgelerdeki çocuklara ev ortamında ulaşmak için eğlenceli bir eğitim seti hazırladı....

Bu kapsamda, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) tarafından, 5 yaş grubu okul öncesinde okula devam edemeyen, dezavantajlı bölgelerde yaşayan 241 öğrenciye, okul öncesi eğitim seti dağıtımı gerçekleştirdi.

 

KASTAMONU'YA 48 ADET 'BENİM OYUN SANDIĞIM' MATERYALİ

 

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  " "2023 Eğitim Vizyonu ile okul öncesi eğitimi zorunlu eğitim kapsamına almaya hazırlanan Millî Eğitim Bakanlığı, geçiş sürecinde özellikle kırsal bölgelerdeki çocuklara ev ortamında ulaşmak için 'Benim Oyun Sandığım' adlı eğlenceli bir eğitim seti ve her güne özel aktivite önerileri barındıran bir takvim hazırladı. Bakanlığımızdan ilimize gelen 48 adet Benim Oyun Sandığım'a ilaveten İl Millî Eğitim Müdürlüğü'müzce 5 yaş grubu okul öncesinde okula devam edemeyen dezavantajlı bölgelerde yaşayan 241 öğrencimize 'Okul Öncesi Eğitimi Seti' dağıtımı gerçekleştirildi. Tüm il genelinde uygulanacak olan proje ile okula devam edemeyen öğrencilerimizin evlerine gezici öğretmen modeli ile evlerinde eğitim verilecektir." 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum