JASAT kablo hırsızlarının peşini bırakmadı;

JASAT kablo hırsızlarının peşini bırakmadı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Dilek köyünde Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı olayı gerçekleşti. Kastamonu il Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri) tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde bölgede yapılan araştırmada şüphelilerin (C.K.) ve (M.A.) isimli şahıslar olduğu tespit edildi. 2 şüpheli şahısın evinde yapılan arama çalışmalarında hırsızlık malzemeleri, patlayıcı silah ve kesici alet ele geçirildi....

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Dilek köyünde 13.02.2022 tarihinde meydana gelen Haberleşme ve Enerji Nakil Kablo Hırsızlığı olayı gerçekleşti. Kablo hırsızlığı olayının çözümlenmesi için Kastamonu il Jandarma Komutanlığı JASAT tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde olay yerinde bulunan ayak izlerinden ve araç tekerlek izlerinden faydalanılarak şüphelilerin gitmiş olduğu istikamet tespit edildi. Çevre köylerde araştırmaya başlanıldı, olay yerine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan Pirahmetli köyüne yakın bir arazide yeni söndürülmüş ateş görülmesi üzerine bölgede yapılan araştırmada şüphelilerin (C.K.) ve (M.A.) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

 2 şüpheli şahısın evinde yapılan aramada; (51) kg bakır kablo, (5) adet ruhsatsız av tüfeği (1) adet ruhsatsız tabanca, (25) adet 9 mm tabanca fişeği, (2) adet balta ele geçirildi.

 Olayla ilgili (C.K.) ve (M.A.) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı ve Jandarma personelince Kastamonu E tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edildi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum