Kendisini köpek saldırısından kurtaran komşusuna vefa;

Kendisini köpek saldırısından kurtaran komşusuna vefa

Geçtiğimiz hafta evinden çöp atmak için çıkan ve o esnada pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayarak yaralanan zihinsel engelli Fatih Dülger, kendisini kurtaran 26 yıllık komşusu Ülkü Damgacıoğlu’na teşekkür ederek, çiçek verdi....

Ülkü Damgacıoğlu,“Fatih benim için her zaman çok değerli. Ben 26 senedir bu mahalledeyim. Neredeyse onlarla beraber büyüdük. Böyle bir hadise benim kızımın da başına gelmişti. Bu sebeple elimden geleni yaptım” dedi.

KÖPEKTEN, 26 YILLIK KOMŞUSU KURTARDI

Köpeğin Fatih Dülger'e saldırdığını gören Ülkü Damgacıoğlu, olay anında yaşananları şöyle anlattı; “Çok korkunçtu. Köpek uğultusu duydum. Bizim köpeğimiz de çok yüksek sesle bağırdı. Ben hemen cama çıktım. Baktım Fatih’in tepesine tepesine atlıyor. Artık pencereden sarktım, çünkü yetişmem mümkün değildi. Yüksek sesle bağırdım. Artık o anda nasıl bağırdıysam olayın etkisiyle,köpek sesimi duyunca geri irkildi. Bizim köpeğimiz de aynı şekilde harıl harıl etmeye başladı. Yukarıdan Fatih’in annesi Bahar abla geldi. Fatih bembeyaz olmuştu zaten. Daha öncesinde benim kızıma da bu şekilde bir köpek saldırısı olmuştu. Bu sebeple yardım etmek için elimden geleni yaptım. Fatih benim için her zaman çok değerli. Ben 26 senedir bu mahalledeyim. Neredeyse onlarla beraber büyüdük. Onları çok seviyoruz. Onlar bizim veli nimetimiz” diye konuştu.

Anne Bahar Dülger de bu hadiseden dolayı üzgün olduğunu ve korktuklarını belirterek, bu gibi hadiselerin tekrarlanmaması için tedbir alınması gerektiğini ifade etti. Özellikle kendi evladı gibi özel bireyler açısından durumun daha da zor olduğunu belirterek bu konularda yetkililerden önlem alınmasını istedi. 





Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum