Karabük Üniversitesi’ne 64 personel alınacak;

Karabük Üniversitesi’ne 64 personel alınacak

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre; Karabük Üniversitesi 64 sözleşmeli personel alacak....

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Karabük Üniversitesi’nin personel alımı için ilan yayımladı. 14 Şubat haftası için yayımlanan ilk ilanlar arasında yer alan ilan ile Üniversite hastane ve birimlerinde görevlendirmek üzere Kadın-Erkek personel alımı yapacağını bildirdi. Ayrıca Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. 64 Personel Alımı Mezuniyete Göre Dağılımı şöyle; “Lise mezunu; ‘20 Destek Personeli, 2 Şoför, 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Büro Personeli, 3 Teknisyen.’ Ön Lisans mezunu;‘10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 16 Büro Personeli, 1 Tekniker.’ Lisans mezunu;‘3 Büro Personeli.’

KİMLER BAŞVURUDA BULABİLECEK?

Üniversitenin personel alımına başvuru için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartların taşınıyor olması gerekiyor. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak. Tüm kontenjanlar için adaylardan 2020 yılı KPSS puanı şartı aranacak. Lise mezunları için P94, Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

Başvuruda adaylar için aranacak şartlar ise şöyle belirlendi; “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak. Tercih edilecek pozisyon için aranan nitelikleri taşıyor olmak. 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Herhangi bir sebeple kamu görevinden çıkarılmamış olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak.Askerlikle ilişiği bulunmamak. Tüm unvanlar için Üniversitenin bütün yerleşkelerinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumun bulunmaması gerekiyor. Destek personeli pozisyonu için, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanlarda temizlik yapabilmesine engel bir durumu bulunmamak.Lisans düzeyi için KPSSP3, Ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne uygun olması gerekiyor. Aranan nitelikler kısmında istenilen belgelerin ilan başlangıç tarihinden önceye ait olması gerekiyor.”

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Başvuru Formu. Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi. Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf. Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi. 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi. Askerlik Durum Belgesi. Adli Sicil Kaydı. SGK Hizmet Dökümü. Unvan için aranan nitelikler kısmında istenilen diğer belgeler.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLAR

2020 KPSS (B) KPSS (P3), KPSS (P93), KPSS (P94) grubu puan sıralamasına göre hak kazanan aday www.karabuk.edu.tr adresinden ilan edilecek, ilan edilen kadronun 3 katı kadar yedek aday belirlenecek. Alım sürecine ilişkin tüm duyurular Üniversitenin resmi web sitesi adresinden ayrıca ilan edilecek. Atanmaya hak kazanan adaylardan zamanında başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan başarı puanı dikkate alınarak sırasıyla yerleştirme yapılacak. İlanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacak. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi...” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum