"Söz sahibi olunan bir sisteme kavuşmalıyız";

"Söz sahibi olunan bir sisteme kavuşmalıyız"

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Mehmet Çıvgın, yazılı bir basın açıklaması yayımladı....

Ülkenin zor zamanlardan geçtiğini belirten İl Başkanı Çıvgın, darboğazdan kurtulma yolunun güçlendirmiş parlamenter sisteme geçmek olduğunu vurguladı.

 

"HERKES ÖNCE AYNAYA BAKSIN"

İl Başkanı Çıvgın, yaptığı açıklamada MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın 'a seslenerek, şu ifadelere yer verdi; "Cumartesi günü Mahallî gazetelerde yer alan MHP'li Yüksel Aydın kardeşin açıklamalarında, 'Ne hale düştünüz siz?, sadece üzülüyorum, sözü çok manidardır. Teşekkür ederim kardeş. Öncelikle herkes bir aynaya baksın. Son zamanlarda Kastamonu siyasetinde, İYİ Parti'nin yükselişini görenler ağa babalarıyla birlikte partimize hiç tasvip etmeyeceğimiz seçimler öncesi ele geçirme faaliyetleri neler içerisindeler. Bugüne kadar partimizin kuruluşundan beri il, ilçe teşkilatlarında maddi manevi çalışmalar yaparak emek veren, güç veren değerli dava arkadaşlarıma bu yapılanlar haksızlıktan başka bir şey değildir. Buna kolaya konmak daha da açıkçası partiye çökmek denir. Biz buna asla müsaade etmeyiz. Partimizin genel başkanı Meral Akşener de müsaade etmez."

 

 

"GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME GEÇMELİYİZ"

İl Başkanı Çıvgın, ülkenin zor günlerden geçtiğini vurgulayarak şöyle konuştu; "Ülkemizin bu zor günlerinde bizim derdimiz, geçim darlığı fahiş zamlı elektrik doğalgaz faturaları, yüksek enflasyon, yüksek kur, dolar ve euroyu sollayan akaryakıt zamları, her gün artarak değişen gıda fiyatları, genç işsizler, emekliler, esnaflar, tüccarlar, üreticiler ve çiftçilerin durumlarıdır. Ülkemizin bu darboğazdan kurtulması için güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek parlamentoda söz sahibi olunan bir sisteme kavuşmaktır. Bizim durduğumuz yer; Biz tek bayrak değil Türk bayrağı diyoruz. Biz tek devlet değil Türk devleti diyoruz. Biz vatan değil Türk vatanı diyoruz. Tek millet değil Türk milleti diyoruz. Çileyi beraber çektik, Feride İnşallah hep birlikte kutlayacağız. Ne mutlu Türküm diyene. Biz, milliyetçi demokrat üretime dayalı, kalkınmacı bir partiyiz. Biz Türk milliyetçiliği ayaklar altına alanlardan da destek verenlerden de olmadık."

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum