Yıllarca kurallara uyan şoförler ödüllendirildi;

Yıllarca kurallara uyan şoförler ödüllendirildi

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik kazalarını önleme, trafik kurallarına uyma ve örnek teşkil etme nedenleriyle 2 servis şoförü ödüllendirildi....

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığınca Kastamonu Merkez'de Duruçay ilk/orta okulunda servis şoförlüğü yapan 32 yıl boyunca hiç trafik kazası yapmayan ve trafik cezası bulunmayan Ahmet Düzgün ile 26 yıl boyunca hiç trafik kazası yapmayan ve trafik cezası bulunmayan Jandarma personeli İnan İbrahim Korkmaz başarılarından dolayı ödüllendirildi.  Trafik kazalarını önleme, trafik kurallarına uyma ve örnek teşkil etme nedenleriyle ödüllendirilen servis şoförlerinin hediyesini  Kastamonu İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran tarafından verildi.

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla devam eden denetim ve eğitim çalışmalarının yanı sıra  kamuoyunda trafik güvenliği konusundaki farkındalığı arttırmak maksadıyla Trafik timleri eğitim, denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürüyor.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum