Erkan Kandemir Kastamonu’yu ziyaret etti;

Erkan Kandemir Kastamonu’yu ziyaret etti

Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir Kastamonu’yu ziyaret etti....

Teşkilat kademeleriyle istişarelerde bulunan Kandemir, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile ana kademe, kadın ve gençlik kolları il yönetimleriyle bir araya geldi. Kandemir, toplantılar sonrasında AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

ÜNLÜ : "2023 HEDEFLERİMİZ YOLUNDAKİ EYLEM PLANIMIZI DEĞERLENDİRDİK"

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü ” Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız ve İstanbul Milletvekiliniz Sayın Erkan Kandemir, bugün ilimize teşrif ederek bizleri onurlandırdı. Üç kademe ilçe başkanlarımız ve üç kademe il yönetim kurulu üyelerimizin katılımlarıyla verimli istişarelerde bulunduk. Teşkilat çalışmalarımızı ve 2023 hedeflerimiz yolundaki eylem planımızı değerlendirdik. Sayın başkanımız sağolsunlar, bizlere güç verdiler. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. Erkan Kandemir’e MKYK üyeleri Metin Bulut, Nurcan Dalbudak, Kurtcan Çelebi ve teşkilat koordinatörü Yayha Çelik de eşlik etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum