CHP Kastamonu'da yenilenmeye gidecek;

CHP Kastamonu'da yenilenmeye gidecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı 20 Şubat Pazar günü Olağanüstü kongreye gidecek....

Kastamonu Belediyesi Grandmoni Konferans Salonu’nda yapılacak kongre saat çoğunluk sağlandığı takdirde saat 14.00’te sağlanamadığı takdirde ise çoğunluk aranmaksızın saat 17.00’de başlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, olağanüstü kongre kararının merkez yönetim kurulunun ve il başkanlığının bilgisi dahilinde, merkez ilçe yönetim kurulunun oy birliğiyle alındığını söyledi.


"PARTİMİZ KASTAMONU’DA ÖNEMLİ BİR DÖNÜŞÜM YAŞIYOR"

Kongrenin bir yenilenme kongresi olacağını belirten İlke Karabacak, “Partimiz Kastamonu’da önemli bir dönüşüm yaşıyor. Gerek kadın üye katılımları, gerekse genç üye katılımlarıyla ve toplamda önemli sayıda yeni üyenin katılımıyla daha da büyüdü ve büyümeye devam edecek. Merkez İlçe Başkanlığı olarak üye çalışmasının yanı sıra bir yandan köy toplantılarımız, bir taraftan da il merkezinde hane ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İlk kez görev başı yapan mahalle başkanlarımızla partimizin çözüm önerilerini bu şehrin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşımıza ulaştırıyoruz. Merkez ilçe yönetimi olarak partimizi önümüzdeki ilk seçimlere daha iyi hazırlayabilmek için merkez yönetim kurulu ve il başkanlığımızın bilgisi dahilinde, merkez ilçe yönetim kurulumuzun oy birliğiyle bir yenilenme kongresine gitmeye karar verdik. Ayrıca il başkanlığımızın tavsiyesiyle merkez ilçe gençlik kollarımız ve merkez ilçe kadın kollarımızda da aynı değişim ve dönüşümleri ilerleyen süreçte hep birlikte yaşayacağız. Gençlerimizin, kadınlarımızın önünü açacağına inandığımız kongremizi 20 Şubat’ta Kastamonu Belediyesi Grandmoni Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Tüm partililerimizi ve Kastamonuluları kongremize bekliyoruz” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum