“Fiberoptik altyapı sistemi bu hafta devreye giriyor”;

“Fiberoptik altyapı sistemi bu hafta devreye giriyor”

İl Özel İdaresi ekipleri tarafından hafta sonunda ve hafta başında yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında ilimizde kapalı köy yolu sayısı 1’e indirildi....

Son yapılan bilgilendirmelere göre ilimizde sadece Azdavay’a bağlı bir köye kardan dolayı ulaşım sağlanamıyor. Vali Avni Çakır, konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede; “Fiberoptik altyapı sistemi kuruluyor. Yeni sistem bu hafta içerisinde devreye alınacak. Bundan sonra çok daha güçlü bir altyapıya kavuşacaklar” dedi.

ÇAKIR; “TELEFON KONUSUNDA DA SADECE 2 YERLEŞİM YERİMİZDE SIKINTI VAR”

İlimizdeki kar yağışından dolayı yaşananlar hakkında bilgi veren Vali Avni Çakır; “Hafta sonunda ilimiz tekrar kar yağışı aldı. Fakat bugün itibariyle sadece Azdavay’a bağlı bir köyümüzde kapalılık durumu var. Elektrik konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Telefon konusunda da sadece 2 yerleşim yerimizde, 1 tanesi Bozkurt, 1 tanesi Çatalzeytin’de sıkıntımız var. Buralarda da fiberoptik altyapı sistemi kuruluyor. Yeni sistem bu hafta içerisinde devreye alınacak. Bundan sonra çok daha güçlü bir altyapıya kavuşacaklar. Diğer ilçelerimizde de kısmi olarak çözüldü. İnşallah çok güçlü bir haberleşme altyapıya sahip olacaklar” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum