‘Bozkurt’u kısa sürede yeniden inşa edeceğiz’;

‘Bozkurt’u kısa sürede yeniden inşa edeceğiz’

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, beraberinde İl Başkan yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu bir heyetle Bozkurt ilçesini ziyaret etti....

Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren başkan Ünlü ziyaretler sonrasında AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada teşkilat mensuplarıyla toplantı gerçekleştiren Ünlü akabinde Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Ünlü, burada Belediye Başkanı Muammer Yanık’la ilçe genelinde devam eden çalışmaları değerlendirdi.

“BAHAR AYLARIYLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA HIZ VERİLECEK”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Ünlü; “Bugün burada esnaflarımızı ziyaret ettik, hemşehrilerimizle hemhal olduk. Sel sonrasında devam eden çalışmaları ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve teşkilatımızla değerlendirdik. Zorlu kış şartları olması sebebiyle şu anda çalışmalar tam anlamıyla hızlı değil, ancak bahar aylarıyla birlikte çalışmalara hız verilecek. İnşallah Bozkurt’u kısa sürede yeniden inşa edeceğiz. Hemşehrilerimizin yaşadıkları sıkıntıların hepsi böylece çözülecek. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde hükümetimizin güçlü bir iradesi var. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere ilgili tüm bakanlarımız ve bürokratları buradaki çalışmaları yakinen takip ediyorlar. Bizler de hemşehrilerimizin talep ve önerilerini ilgili bakanlıklara, kurum ve kuruluşlara iletiyoruz. Her şey Bozkurt için” diye konuştu. Ünlü ve heyeti buradan Küre ilçesine geçerek AK Parti Küre İlçe Başkanlığının haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı.



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum