Başkan sözünü tuttu;

Başkan sözünü tuttu

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, geçtiğimiz hafta Kastamonu Belediyesi'nin Karla Mücadele ekibinde yer alan bir iş makinesi operatörüyle girdikleri diyalogla tüm Kastamonu'ya tebessüm ettiren çocuklara verdiği sözü tuttu....

“Bu eğlence mahalle arasında kalmamalı. En zirvede devam etmeli, Ilgaz'a taşınmalı” sözleriyle çocukları Ilgaz'a götürme sözü veren Başkan Vidinlioğlu, üç günlük süre boyunca bin 500'ün üzerinde öğrenciyi Ilgaz'a götüreceklerini bildirdi.

Ilgaz'da çocukların kayak keyfine eşlik eden Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da, yaptığı değerlendirmede;“Çocuklarımızın operatör ağabeylerine 'Burayı süpürmesen olmaz mı' sözünden esinlendik ve işi bir adım daha öteye götürerek, çocuklarımızı mutlu edelim istedik” dedi.

VİDİNLİOĞLU; “HER ŞEY ONLAR İÇİN”

Pandemiden dolayı geçtiğimiz yıllarda birçok etkinliği yapamadıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; “Çocuklarımız dolu dolu bir tatil yaşasınlar diye çocuklarımızı bugün Ilgaz’a getirdik. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, zannediyorum bin 500'ün üzerinde öğrencimizi Ilgaz'a getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Kayıyorlar, onlara ikramda bulunuyoruz. Devamında da inşallah bu hafta sonu hem bir tiyatro hem de bir konserle finali yapmış olacağız. Onların yüzlerinin gülmesi için belediye olarak çalışıyoruz. Her şey onlar için çünkü onlar bizim geleceğimiz. Onların yüzleri gülünce bu buz gibi havada bile gülümsüyoruz, içimiz ısınıyor. Mutlulukları gerçekten görülmeye değer. Bu sebeple onlar için çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Çocuklarımız için sosyal belediyecilik anlamında ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerine yer verdi. Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu ayrıca çocuklara yazın için de piknik sözü verdi.

“KEPÇECİ ABİ SAYESİNDE BURADAYIZ”

Kastamonu Belediyesine ait kepçe operatörünün önünü keserek, yolları kürümemesini isteyen ve “Yapmasan olmaz mı?” sözüyle haberlere konu olan Arda Türkcan ise düşüncelerini şöyle dile getirdi; “Biz Mahallede oynuyorduk, kayıyorduk. Kepçeci abi geldi ve karı küremek zorunda olduğunu söyledi.  Bizi kırmadı ve karları küremedi. Biz de şuanda onun sayesinde Ilgaz'a geldik. İlk kez Ilgaz'a geliyorum. Mahallemizde de çok eğleniyorduk ama burada daha da eğleniyoruz. Ilgaz'a gelmek benim için çok güzeldi. Kayması çok güzel her şey çok güzel çok teşekkür ediyoruz.”

“MAHALLEYE GÖRE ÇOK DAHA EĞLENCELİ OLDU”

Esad Çaycı, Ilgaz’a gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek;“Buraya kaymaya geldik. Poşetle kaymak güzeldi ama burada kaymak çok daha güzel ve eğlenceli oldu mahalleye göre. Çünkü mahallede karı küredikleri için kaymak çok da mümkün olmuyor. Arkadaşlarımızla geldik eğleniyoruz. Karnelerimizi aldık buraya geldik, kaydık eğlendik mutluyuz” dedi.

“ILGAZ ÇOK GÜZEL BİR ANI OLDU”

Düşüncelerini ifade eden Miraç Buğra, şöyle konuştu; “Bugün çok güzel bir gündü. Ilgaz benim için güzel bir anı oldu. Kayaklarla kaydık. Annemle geldik kaydık burada yemek yedik her şeyi yaptık. Buraya gelmek çok güzeldi.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum