Karla kaplı yolda 4 saatlik imtahan;

Karla kaplı yolda 4 saatlik imtahan

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde UMKE ve 112 Acil ekipleri etkili kar yağışı nedeniyle 4 saatlik uzun uğraş sonucu köyde yaşayan hastaya ulaştı....

Bozkurt ilçesine bağlı  Yaşarlı köyünde yaşayan 72 yaşındaki şeker hastası bir vatandaşın fenalaşması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. UMKE ve 112 Acil ekipleri, kış şartları nedeniyle köye ulaşmak için verdiği 4 saatlik mücadelenin ardından bölgeye ulaşarak, vatandaşı hastaneye kaldırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da resmi sosyal medya hesabından 4 saatlik amansız mücadeleyi paylaştı.

KOCA : "UMKE VE 112 ACİL, KAPALI YOLLARI AŞARAK, HASTAMIZI HASTANEYE KALDIRDI"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık ekipleri tarafından, hastaya ulaşmak için verilen 4 saatlik mücadeleyi kendi sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Kastamonu Bozkurt’un bir köyünde yaşayan 72 yaşındaki bir şeker hastası fenalaşınca ekiplerimizden yardım istendi. UMKE ve 112 Acil, kış şartları nedeniyle kapalı yolları aşarak, hastamızı hastaneye kaldırdı.Kastamonu’da köyde mahsur kalan hastaya 4 saatlik çalışma sonucu ulaşıldı. UMKE ekibimiz iş makinesiyle yolun temizlenmesinin ardından ulaştığı hastayı alarak Bozkurt İlçe Devlet Hastanesi’ne götürdü.” 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum