Tumanna Yatak, İFF İstanbul Fuarında;

Tumanna Yatak, İFF İstanbul Fuarında

Kastamonu’nun köklü markalarından Tumanna Yatak, Avrupa’nın en büyük ve yüksek katılım oranına sahip İFF İstanbul Mobilya Fuarı’nda yerini aldı....

Türkiye’nin en donanımlı ve modern yatak fabrikalarından biri olan Tumanna Yatak markasını Kastamonu’ya kazandıran Huzuroğlu, hem tüm Türkiye hem de uluslararası pazarda boy göstererek ‘Huzurlu Bir Uyku’ deneyimini tüm dünyaya göstermek için 2022 yeni koleksiyonlarını yurt içi ve yurt dışı ziyaretçileriyle buluşturacak.

25 Ocak’ta kapılarını ziyarete açan ve 170 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçinin katılım göstermesi beklenen fuarda son teknoloji üretim hattına sahip Tumanna Yatak markasını tasarım ve kalite bakımından dünyaya tanıtmayı hedefliyor.Hem ulusal hem de uluslararası pazarda sektöre yön veren markaların bulunduğu fuarda Kastamonu’nun yükselen markası Tumanna Yatak,uluslararası pazarda Huzurlu Bir Uyku’nun aranılan markası olmayı hedefliyor.

TUMANNA YATAK, ‘HUZURLU Bİ UYKU’ DENEYİMİNİ TÜM DÜNYAYA YAYMAYI HEDEFLİYOR

1977 yılında “Temelden Çatıya” sloganıyla çıktığı yolda, saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini 40 yılı aşkın deneyimiyle birleştirerek sağlam adımlarla ilerleyen Huzuroğlu, uzun yıllardır içinde olduğu sektördeki üstün uzmanlığını ve köklü deneyimini yansıttığı yatak, baza ve başlıklarıyla huzurlu bir uyku deneyimi vaat ediyor.

Kastamonu'nun en eski isimlerinden biri olan Tumanna ismiyle markalaşarak hizmet sunan, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerine aralıksız devam eden Huzuroğlu Fabrikası, toplamda 4 bin metrekare kapalı alana sahip. Son teknoloji üretim hattına sahip modern üretim tesisinde 30 personel istihdam ediliyor. Ülkemize değer katan yeni yatırımlar yapan Tumanna Yatak, faaliyet alanlarını genişletiyor. Müşterilerine her zaman en iyi, en kaliteli, en uygun ürün ve hizmeti sunmayı amaç edinen firma, başarısının sırrı olan ahlaki değer ve sorumluluklarından ödün vermeden her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum