Başkan Vidinlioğlu direksiyonda;

Başkan Vidinlioğlu direksiyonda

Kastamonu'da etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte olumsuzluklara karşı hazırlıklı bekleyen Kastamonu Belediyesi Kar Timleri çalışmalarına hızla devam ediyor....

Kastamonu'da  kar yağışı etkisini arttırmasıyla beraber Kastamonu Belediyesi Kar Timleri’nin gücünü arttırdı. 24 iş makinası sayısını 30’a 83 personel sayısını ise 100’e çıkartan Kastamonu Belediyesi’nde Başkan Rahmi Galip Vidinlioğlu ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Sahada kepçenin direksiyonuna geçerek ekiplerle birlikte kar kürüme çalışmalarına destek verdi.

"KASTAMONU BEYAZ ÖRTÜSÜYLE AYRI BİR GÜZELDİR"

Zaman zaman duran ancak kısa süre içerisinde şiddetini arttırarak yağan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi adına Kastamonu Belediyesi’nin tüm gücüyle kesintisiz bir çalışma ortaya koyduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “30 iş makinesi ve 100 personel ile kar küreme, kar temizleme, tuzlama, buz çözücü solüsyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kar timlerimiz 24 esasına göre belirlediğimiz program çerçevesinde çalışıyorlar. Müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız da ekiplerimizle birlikte sahada. Her hangi bir aksaklık yaşanmaması adına titizlikle çalışıyoruz. Kar berekettir. Toprağımızın verimliliği için barajlarımızın doluluk oranlarının artması için önemlidir. Kastamonu beyaz örtüsüyle ayrı bir güzeldir. Beklediğimiz kar yağışının tadını çıkartalım. Bizler günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi adına yollarımız ve kaldırımlarımızda gereken tüm çalışmayı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 
















Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum