Taşköprü'de voleybola ilgi artıyor;

Taşköprü'de voleybola ilgi artıyor

Taşköprü'de İlçe Kaymakamlığı'nın öncülüğünde başlatılan proje kapsamında beş ortaokul ve beş liseye voleybol filesi ve topu dağıtıldı....

Acacia Taşköprüspor voleybol takımının alt yapısının oluşturulması açısından hayati öneme sahip olan proje kapsamında, yetenekli sporcuların voleybol sporuna kazandırılması hedefleniyor.

Taşköprü spor kulübünden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “16 Aralık 2021 tarihinde Kaymakamımız Çağlar Partal tarafından Taşköprü'de kadın voleybolu alanında yapılması planlanan altyapı çalışmaları ile alakalı yapılan toplantı sonucunda ilk adım atıldı. "Altyapıdan A takıma" voleybol projesi kapsamında ortaokul ve lise seviyelerindeki öğrencilerimiz arasından taranarak seçilecek olan ve Taşköprü spor altyapılarına kazandırılmak adına 5 ortaokul ve 5 lisemize düzenli olarak beden eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde voleybol çalışmaları yapılması adına Kaymakamlığımız tarafından voleybol topu ve voleybol filesi dağıtımı yapılmıştır. Sayın Kaymakamımız Çağlar Partal'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Kapucuoğlu'na, GSİM Müdürümüz Mustafa Okan'a, Kulüp Başkanımız Hüseyin Aytaç Altan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum