Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
İstanbul Milletvekili; Kastamonu’yla dertlendi!
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya; Kastamonu’da yaşanan olay sonrasında sorular yöneltti.
İstanbul Atatürk Havalimanı; Kastamonululara kaldı
Kastamonulular, İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nda buluşacak.
Kastamonuspor taraftarından büyük karşılaşmaya davet
Kastamonuspor Taraftarları, Kastamonuspor'un Somaspor ile gerçekleştireceği karşılaşmaya Kastamonu halkını davet etti. Kastamonuspor taraftarlarından yapılan açıklamada; " Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmamak için bütün herkesi maça davet ediyoruz. Unutmayın başka Kastamonuspor yok!" denildi.
Türkiye haritası değişiyor!
Türkiye haritası sil baştan değişiyor! O illerin sınırları yeniden çiziliyor! Fark etmeden şehir değiştirmiş olabilirsiniz...
Kastamonulu kaymakam adayları, ilk görev yerlerine atandı
3 yıl süren çok yönlü eğitim ve staj programlarını başarıyla tamamlayan, 108. Dönem mezunu olan Kastamonulu 5 kaymakam adayı asaleten atandı.
Yerlikaya: ‘Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar!..’
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”
Kastamonu için 20 personel alımı! Başvurular bugün başladı
İl Özel İdaresi Bünyesinde 200, Kaymakamlıklara 295, Aile Bakanlığı 250, Kültür Bakanlığı 191 işçi olmak üzere toplam 936 işçi alımı için ilanlar yayımlanarak başvurular bugün başladı.
İlk stajını Kastamonu'da yapmıştı, şimdi Fethiye Kaymakamı oldu
Kastamonu'da Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği yapan Kayamkam Ertaş, yayımlanan Kararname ile Fethiye Kaymakamı olarak göreve başladı.
Gündemlerinde 'çocukların güvenliği' var
Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım başkanlığında çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin koruyucu, önleyici hizmet ve tedbirlerin artırılması toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanması için önemli kararlar alındı.
Pompeipolis'in ilk filmini yöneten Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu
Sarımsak kokan Kastamonu'ya sinema esintisiyle gelen Yönetmen Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu.
Kaymakamlıktan uyarı! Kastamonu dikkat
İnebolu Kaymakamlığı dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu
Kastamonulu Kıbrıs gazilerinin anıları kitapta toplandı
Hem duygulandıran hem de gururlandıran hatıraların yer aldığı kitap, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Kastamonu’da kadınlar bu projelerle gelirlerini arttıracak
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Kaymakamlık önceliğinde hazırlanan “Serada Üreten Kadınlar” projesiyle ilçede ikamet eden kadınlar, topraksız modern üretim yaparak gelirlerini arttıracak.
Araç'ta 30 Ağustos
Araç İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı düzenlendi.
Kastamonu'nun ödüllü ilçesinde zafer coşkusu
Kastamonu'nun ödül alan ilçesi Çatalzeytin'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları coşkuyla gerçekleştirildi.
Tosya Belediyesi’nin önündeki en büyük çıkmaz: Sokak köpekleri
Tosya ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan yerel ve ulusal basında gündem olan başıboş sokak köpeklerinin 6 yaşındaki bir çocuğa saldırması sonrasında ilçede başıboş sokak köpeği sorununun çığırından çıktığı gerçeği ortaya çıkardı.
Kastamonulu 5 kaymakam, vali yardımcısı oldu
Resmi Gazete’de yayımlanan listeye göre 8 Kastamonulu Mülki İdare Amirinin görev yeri değişti.
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.
Valiler toplandı! Kastamonu'nun yeni ve eski valileri de katıldı
10 Ağustosta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Vali, İçişleri Bakanlığında toplandı. Toplantıya Kastamonu'nun eski ve yeni valileri de katıldı.
Dikkat!.. Sinop’un iki ilçesinde denize girmek yasaklandı
Sinop'un Türkeli ve Ayancık ilçe kaymakamlıkları, deniz girmenin iki gün yasaklandığını duyurdu.
İŞKUR TYP ile 2200 personel alımı yapacak! İşte güncel ilanlar
İŞKUR TYP kapsamında 5 farklı şehirde istihdam edilmek üzere 2200 personel alımı yapılacak. Başvurular bugün itibari ile başlamış olup bazı ilanlar 18 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecektir.
Selzede hak sahipleri için ikinci kuralar çekildi
Bozkurt'ta 2 yıl önce yaşanan sel felaketinde ev ve işyerleri zarar gören hak sahipleri için TOKİ tarafından ikinci kuralar çekildi.
Afetlerin Valisi Avni Çakır'a veda...
17 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Vali Avni Çakır, 3 yılı aşkın bir süredir devam ettiği görevine veda ediyor. Yeni yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muş Valiliği'ne atanan Vali Çakır, görev yaptığı kısa sürede içerisinde Kastamonu halkının sevgisini ve teveccühünü kazanması dolayısıyla güzel hatıralarla anılacak.
Yaralı Bozkurt, 2 yılda adeta yeniden doğdu
Sel felaketinin yaşandığı ilçe, 2 yılda yapılan yatırımlarla yeniden ayağa kaldırıldı