Milli sporculardan GSM Müdürü Asrak’a ziyaret;

Milli sporculardan GSM Müdürü Asrak’a ziyaret

Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü’nün hayata geçireceği ‘Engelleri Aşan Raketler’ projesinin açılışı için Kastamonu’ya gelen Para Masa Tenisi Milli Takımı sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti....

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları Para Masa Tenisi branşında Olimpiyat Şampiyonu olan Abdullah Öztürk, Olimpiyat Üçüncüleri Ali Öztürk ve Nesim Turan ile Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil eden Merve Cansu Demir ve Nergis Altıntaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı ziyaret etti. Milli sporculara, ziyarette Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Mesut Kuşgöz, Teknik Direktör Yusuf Kılınçkaya, Antrenör Gülizar Kılınçkaya ve Fizyoterapist Olgun Yıldırım eşlik etti. Ziyarette ayrıca Spor Şube MüdürüAdem Keloğlu, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Nermin Şenol ve İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Melih Buğur da bulundu.

ASRAK; “ÜLKEMİZİN GURUR KAYNAĞI MİLLİ SPORCULARIMIZI AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, yaptığı konuşmada;“Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizin gurur kaynağı olan sporcularımızı Kastamonu’da ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyor, milli sporcularımızın başarılarının devam etmesini diliyorum” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum