'Beklentimizin üzerinde bir teveccüh var';

'Beklentimizin üzerinde bir teveccüh var'

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle toplantı düzenledi....

Düzenlenen toplantıya DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Günaydı, Başkan Yardımcısı Şakir İşeri, DEVA Partisi Merkez İlçe başkanı Vedat Musaoğlu, DEVA Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Necmettin Baştaş, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Kadın Kolları Politikaları Birim Başkanı Meliha Gökçe ve basın mensupları katıldı.

DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Günaydı, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “DEVA Partisi, Ali Babacan ve ekibi; refahı, gelir seviyesini, topluma demokrasiyi, basına özgürlüğü, ülkeye adaleti getirmek maksadıyla yola çıktı. Özellikle şu anki ekonomik durumda Türkiye’nin Ali Babacan’a çok ihtiyacı var. Türkiye’de gönüllü teşkilatları kuruldu. Kastamonu’da 200 civarındaki gönüllüler arasından seçilerek buralara geldik. Yüzde 80’i daha önce siyasete girmemiş insanlar. Başta ben. Hiçbir şekilde siyasetin s’sine bulaşmamıştım. Buradaki maksat ülkedeki gidişatı düzeltmek. Hukuku, adaleti tesis etmek. Burada şu an belki konuştuğumuz şeyler bile ileride suç diye karşımıza çıkartılıyor. Böyle bir Türkiye istemediğimiz için buradayız. Basının karşısına geçip konuşamayan insanların konuşması, özgür olması için buradayız. DEVA Partisi’nin yapmak istedikleri özet olarak bunlar.”

“ÖNCELİKLE TEŞKİLATLARIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ”

Kastamonu özelinde öncelikle teşkilatlarını tamamlayacaklarını söyleyen Günaydı, “Teşkilatlarımız 11 ilçede kuruldu. Geride kalan ilçelerde yeniden kurulacağız, çalışmalarımız devam ediyor. Kastamonu’da saha çalışmasındayız, insanlarla birebir diyalog halindeyiz, pazarlardayız. Halka birebir dokunuyoruz, dertlerini dinliyoruz, yanlarında olduğumuzu bildiriyor ve desteklerini istiyoruz” dedi.

“BEKLENTİMİN ÇOK ÇOK DAHA ÜSTÜNDE BİR KARŞILAMA OLDU”

Siyasete menfaat ve beklentiyle girmediğini de söyleyen Günaydı, “Ülkem adına ne yapabilirim dedim. Buradaki arkadaşlar da gerçekten böyle. Mevcut durumda elimizi taşın altına koyalım, biz de varız diyelim, ne yapabilirsek elimizden geldiğince gücümüz nispetince bir şeyler yapalım diye geldik. Bugün Devrekani’deydik. Devrekani’de benim beklentimin çok çok daha üstünde bir karşılama oldu, çok daha güzel ilgi gördük. İlçelerin çoğunu gezdik, samimiyetle söylüyorum, beklentimizin çok üstünde karşılandık. Bize sarılmak isteyen oluyor. Ali Babacan’ın resmini görünce ‘Ben bu adamın peşindeydim’ diyor. İki ayrı yerdeki pazarcı, ‘Ben Ali Babacan zamanında para kazandım, şimdi onları yiyorum’ dedi. Toplumun Ali Babacan’dan beklentisi çok yüksek” diye konuştu.  




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum