AK Parti’den ‘insan hakları’ ziyaretleri;

AK Parti’den ‘insan hakları’ ziyaretleri

AK Parti teşkilatları tarafından, insan hakları uygulamaları konusunda Genel Merkeze rapor halinde sunulmak amacıyla Türkiye genelinde çalışma yapılıyor....

İnsan Hakları Programı çerçevesinde AK Parti il teşkilatları tarafından görevlendirilen heyetler; il çapında, valilik, savcılık, emniyet ve ilgili kurumlara yaptıkları ziyaretlerle rapor için veri topluyor. Yereldeki hak mağduriyetlerini çözüme kavuşturmak için ilgili kurumlarla istişarelerde bulunuluyor.

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı da, insan hakları konusunda vatandaşın mağduriyetleri ve sorunları hakkında ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiriyor. AK Parti Genel Merkezine iletilmek amacıyla çalışmalarda bulunan AK Parti İl Başkanlığı oluşturduğu heyetle yaptığı ziyaretlerde, ilgili kurumların yanı sıra yerel gazetelerden de Doğrusöz ve Açıksöz Gazetelerine ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı’nın İnsan Hakları Programı kapsamında oluşturduğu İnsan Hakları Heyeti’nde; Ana Kademe İnsan Hakları Başkanı Harun Eser, Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Güler Kuşlu ve Kadın Kolları Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Vildan Kayacan bulunuyor.

Doğrusöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Yumukoğlu ile; vatandaşların güvensizlikleri, hak mağduriyetleri hakkında istişarelerde bulunan AK Parti İl Başkanlığı İnsan Hakları heyeti, ilgili kurum ziyaretlerine bir süre daha devam edeceğini kaydetti.

Yaklaşık 2 hafta önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, AK Parti’nin 81 il teşkilatı tarafından insan haklarından sorumlu vali yardımcılarını ziyaret ederek yereldeki hak mağduriyetlerini çözüme kavuşturmak için istişarelerde bulunduğunu söylemişti. Bu görüşmeler, illerdeki ilgili kurumlarla devam ediyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum