Eski halinden eser yok;

Eski halinden eser yok

11 Ağustos’ta meydana gelen ve Sinop Bartın ve Kastamonu illerinde büyük yıkım yaşatan sel afeti sonrasında bölgede yapım çalışmaları sürüyor....

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos`ta şiddetli yağışların ardından yaşanan selde, can kayıplarının yanı sıra büyük çapta maddi hasar oluştu.Sel felaketinin üzerinden 6 ay geçen Bozkurt ilçesinde yaraların sarılması için yapılan çalışmalar ise hız kesmeden devam ediyor.

Bozkurt ilçe merkezinde Ziraat Bankası şubesi de selde zarar gören yerlerden biriydi. Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, selden zarar görerek kullanılamaz hale gelen ve yenilenen şubesiyle hizmete giren Ziraat Bankası’nın fotoğraflarını paylaştı. Bu fotoğraflar ise Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından çekilen görüntüleri akıllara getirdi.Yaşanan sel felaketinin tahribat boyutu ise şimdilerde fotoğraflarda kaldı.Bozkurt ilçesinde zarar gören yapıların onarım ve yapım işlemleri devam ediyor.

“YENİ İŞ YERLERİ HAYIRLI OLSUN”

Belediye Başkanı Muammer Yanık, Ziraat Bankası Bozkurt Şubesi’nin görüntülerini yayınladığı sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde selden zarar görerek kullanılamaz hale gelen ve yenilenen şubesiyle hizmete giren Ziraat Bankası’nı ziyaret ettik. Müdürümüz Hakan Özen’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını dilerim.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum