Resmi Gazete’de yayımlandı: Binden fazla personel alımı yapılacak;

Resmi Gazete’de yayımlandı: Binden fazla personel alımı yapılacak

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığının da içlerinde bulunduğu birçok kuruma binden fazla personel alınacak....

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlarla birçok kuruma çeşitli branşlarda binden fazla personel alımı yapılacak. 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 140 psikolog, 7 veteriner, 5 mühendis, 3 gemi adamı ve 19 teknisyen alınacak. Ayrıca kadrolu idare memuru öğrencisi olarak da 150 personel alımı gerçekleşecek.

İş başvuruları e-Devlet aracılığıyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yapılacak.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NA 652 PERSONEL

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 334'ü kadın, 318'i erkek olmak üzere toplam 652 sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı gerçekleştirecek.
 

Başvurular, 31 Ocak ile 4 Şubat tarihleri arasında e-Devlet üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi aracılığıyla yapılacak.

 

MİLLİ SAVUNMAYA 173 PERSONEL
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Genelkurmay Başkanlığı ile Kuvvet Komutanlıklarına 173 personel alımı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğüne, aşçı (2), çocuk eğitimcisi (2), garson (1), grafiker (2), hizmetli (1), istatistikçi (1), mal sorumlusu (6), memur (6), bilgisayar mühendisi (10), çevre mühendisi (1), endüstri mühendisi (1), jeoloji mühendisi (2), şoför (1), bilgisayar teknikeri (3), bilgisayar programlama teknikeri (1), mekatronik teknikeri (2), matbaa teknikeri (3), acil tıp teknisyeni (2), marangoz teknisyeni (1), klima teknisyeni (1), kaynak teknisyeni (1), oto teknisyeni (2), elektrik güç kaynağı teknisyeni (1), oto boyama teknisyeni (1), elektrik teknisyeni (1), terzi (1), uzman (11), berber (1), hesap sorumlusu (2), koruma ve güvenlik görevlisi (1) ile veri hazırlama ve kontrol işletmeni (5) olmak üzere 76 personel ataması yapılacak.

MSB'ye ise avukat (6) ile veri hazırlama ve kontrol işletmeni (2) olmak üzere 8 personel alımı yapacak. Genelkurmay Başkanlığı da boyacı/badanacı (2), sıvacı/fayansçı (2) kalorifer teknisyeni (1), elektrik güç kaynağı teknisyeni (1), kaynak teknisyeni (1) ve marangoz teknisyeni (1) olmak üzere 9 personel istihdam edecek.

Adaylar başvurularını 30-31 Ocak tarihleri arasında "" adresi üzerinden gerçekleştirecek.

MSB bünyesindeki milli savunma uzman yardımcılığı kadrolarına 44, Genelkurmay Başkanlığı bünyesindeki silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı kadrolarına 10, Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı kadrolarına 10, Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı kadrolarına 8, Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı kadrolarına ise 8 personel alınacak.

Başvurular, 29 Aralık ile 30 Ocak tarihleri arasında "" adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı denizcilik uzman yardımcılığı kadrosuna 2 personel alımı yapacak.

Adaylar başvurularını e-Devlet aracılığıyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden yapacak.

TSE’YE BİLİŞİM PERSONELİ

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Kurumu çeşitli pozisyonlarda sözleşmeli 7 bilişim personeli istihdam edecek.

Adaylar başvurularını 6-20 Ocak tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden gerçekleştirecek.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum