"Seçim yapmak gerçekten zordu";

"Seçim yapmak gerçekten zordu"

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı....

AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği "yaşam", "haber" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyen Rektör Topal, haber kategorisinde Bilal Kahyaoğlu'nun "Selin yıktıkları", Muhammed Enes Yıldırım'ın "Ebru sanatı değil, müsilaj" ve Tayfun Coşkun'un "Baskın" fotoğraflarına oy verdi.

Yaşam kategorisinde Muhammed Said'in "İdlibli gencin yürüme hayali" fotoğrafını oylayan Rektör Topal, spor kategorisinde ise oyunu Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci"  oyunu fotoğrafından yana kullandı.

"FOTOĞRAFLAR ÇOK ETKİLEYİCİ VE ANLAMLI"

Fotoğrafların çok etkileyici ve anlamlı olduğunu söyleyen Rektör Ahmet Hamdi Topal , "Anadolu Ajansımızın düzenlediği geleneksel 'Yılın Fotoğrafları' oylamasında tarifsiz duyguları aynı anda yaşatan fotoğraf kareleri arasından seçim yapmak gerçekten zordu. Fotoğrafları çeken muhabir ve foto muhabir arkadaşları tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum