Ticaret Borsası, Taşmektep'le güçlerini birleştiriyor;

Ticaret Borsası, Taşmektep'le güçlerini birleştiriyor

Taşmektep Okul Müdürü Veli Kanko ve Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alan Şefi Mustafa Alibaş, Kastamonu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat İşeri ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Uzer'i ziyaret etti....

Ziyaretten ilimizdeki ahşap sektörünün geleceği ve işbirliği konuları konuşulurken,  

 

Kastamonu Ticaret Borsası'nın Masif İşleme Fabrikası KASWOOD, alışmalarında Taşmektep ile güç birliği yapacak. Ahşap ev yapım konusunda ARGE  çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan İşeri,  montaj ve  üretim konusunda Taşmektep okulunun kalifiye eleman ve işçilik  tecrübesini birleştirerek  Avrupa standartlarında üretim ve işçilik yapacaklarını, sektörde lider olmak için çalışmalarının devam ettiğini  söyledi.

Okul Müdürü Veli Kanko ise, KASWOOD fabrikasının kuruluşunda  ve  proje yapımında okul olarak yer aldıklarını, 1869 yılından beri ilimizde faaliyet gösteren okulun sektörel  konuda her türlü işbirliği ve güç birlği yapma konusunda  Milli Eğitim Bakanlığının da destek verdiğini,  okul imkanları ile kaswood fabrikasının imkanları birleştirilerek sinerji oluşturacaklarını, bununda sektörde yenilikçi ve devam edilebilir üretimin üst düzey kalite normlarında  oluşturulacağını ifade etti.

Alan Şefi Mustafa Alibaş ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Uzer de  üretim ve faaliyet alanlarında  yapılabilecek konuları aktardı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum