‘Kastamonu’da 5 bin istihdam sağlıyoruz’;

‘Kastamonu’da 5 bin istihdam sağlıyoruz’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi, 2021 yılının son istişare toplantısını Tosya’da gerçekleştirdi....

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi’yi ve ilçede faaliyet gösteren iş adamlarını ziyaret eden MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ve beraberindeki heyet, ilçenin ekonomik ve ticari faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerin ardından geçekleştirilen istişare toplantısına Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş, KOSGEB Kastamonu Müdürü Nevzat Erol, KASİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar, Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Sabit Tavil, MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri katılım sağladı.

SEVGİLİOĞLU: “KASTAMONU’DA HER SEKTÖRDE VARIZ”

İstişare toplantısında konuşan MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, “MÜSİAD ailesi olarak şehrimiz, devletimiz ve milletimiz için hizmet etmek için çalışıyoruz. Biz Kastamonu’da her sektörde varız” dedi.

Başta MÜSİAD üyeleri olmak üzere Kastamonu’da ticaret yapan bütün iş insanlarının işlerinin daha da büyümesi, ihracatlarının yaygınlaştırılarak artırılması, üretici üyelerin teşviki, bölge şubeler ile daha sıkı işbirliği yapılarak ticaret hacimlerinin artırılması gibi konularda  destek vermek olduğunun altını çizen Ahmet Sevgilioğlu; “Bu bağlamda bizler ticaretimizi yaparken sadece kendimiz için değil,  bütün girişimcilerin sorunlarına çözüm üretmek için üzerimize ne görev düşüyorsa karşılıksız yapmayı taahhüt ettik ve onu yapmayı sürdürdük.  Kastamonu MÜSİAD olarak Tosya ilçemiz içinde ayni duygularımız geçerlidir” ifadelerini kullandı.

“5 BİN İSTİHDAM SAĞLIYORUZ”

MÜSİAD ailesi olarak her geçen büyümeye devam ettiklerini ifade eden Sevgilioğlu, “Şuanda MÜSİAD ülke genelinde 12 bin üyeye ulaştı ve 2 milyon kişiye istihdam sağlıyor. Kastamonu’da 57 üyemizle birlikte 5 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Üyelerimizden bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAVAKLIGİL; “MÜSİAD MİLLİ VE MANEVİ DURUŞU EN İYİ ŞEKİLDE SERGİLEYEN TİCARİ KURULUŞTUR”

MÜSİAD üyelerini Tosya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “MÜSİAD’ın ekonomiyi canlandırma noktasında çok büyük çalışmaları var, buna hepimiz şahit oluyoruz. MÜSİAD sadece ekonomi değil, sosyal, kültürel ve teknolojik alanlarda ki bileşenleri bünyesinde barındıran çok güzel bir topluluktur. MÜSİAD üyesi dendiğinde bizim aklımıza o insanın dürüst ve güvenilir bir ticaret yaptığı aklımıza gelir. Sizlerin işinizde kaliteli bir şekilde ayakları yere basan ticaret yaptığınızda kazanan o yörenin insanları, ili ve nihayetinde ülkemiz oluyor. Biz MÜSİAD’ın dünya çapında bilinen, güvenilir ve ticari ahlakı oluşmuş bir şekilde ilerlediğini biliyoruz. Ayrıca MÜSİAD milli ve manevi duruşu en iyi şekilde sergileyen ticari kuruluştur. Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni daha üst seviyeye çıkarmanın çabası içerisinde olacağız. Bu çabada sizlerin de büyük çabası var. Ticaretlerinizde başarı diliyorum” şeklinde konuştu. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum