Soğucak Köyüne sosyal tesis kazandırılıyor;

Soğucak Köyüne sosyal tesis kazandırılıyor

Merkezi İstanbul’da olan Cide Soğucak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Soğucak Köyüne çok kapsamlı sosyal tesis kazandırılıyor. Dernek öncülüğünde başlatılan çalışmada yapılacak olan tesisin içinde köy konağı, bay-bayan mescidi, çocuk oyun alanları ve otopark gibi birçok hizmeti Soğucak ve bölge halkına sağlayacak....

KONUK: “SOSYAL TESİSİMİZİ 2022 YILINDA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Soğucak Köyü Derneği Başkanı Sedat Konuk, Soğucak’a kazandırmak için başladıkları çok kapsamlı sosyal tesisi 2022 yılında bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sedat Konuk yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Öncesinde yönetiminde bulunduğum ve Gençlik Kolları Başkanlığı da yaptığım Soğucak Köyü Derneğimizin 2019 yılında başkanlığını devraldım. Bu süreç içerisinde köyümüze ve köylülerimize en iyi hizmeti yönetimimizle beraber vermeye çalıştık. Yaşadığımız pandemi sürecinde köyümüze hijyen malzemeleri olmak üzere birçok destekte bulunduk. Şu anda içinde köy konağı, bay-bayan mescidi, çocuk oyun alanları, otoparkı ile 7'den 70'e herkese hitap edecek güzel bir tesis yapma aşamasındayız. Çok kapsamlı bu tesisin inşaatı halen devam etmekte olup, 2022 yılı içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz.”

SOĞUCAK DERNEĞİ YENİ YERİNE TAŞINDI

Küresel salgın hastalık koronavirüs nedeniyle uzun zamandır yüz yüze toplanamayan Soğucaklılar, yeni taşındıkları dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Eskisi gibi tekrar birlikte olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sedat Konuk, şöyle konuştu; “Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için Dernek merkezimizi daha önce bulunduğu Eyüp Demirkapı’dan Bayrampaşa Tuna Caddesinde daha kullanışlı ve merkezi bir konuma taşıdık. Gençlerimize, kadınlara hizmet verebilecek bir yer olmasına gayret gösteriyoruz. Bu bağlamda  pandemi öncesinde geleneksel olarak yaptığınız pazar kahvaltılarımızın pandemi sonrası ilkini geçtiğimiz pazar gerçekleştirdik davetimizi kırmayıp katılım sağlayan Cide Dernekler Federasyonu Genel Başkanımız sayın Mehmet Yılmaz'a  Genel Sekreterimiz İbrahim Sargın’a  ve Cide-Fed Yönetimine, aynı zamanda federasyonumuza bağlı derneklerimizin başkanları ve yönetimine, Cideli hemşehrimiz radyo programcısı sayın Ufuk Acar’a Modesa Mobilyacılar Sitesi Dernek Başkanı sayın Ayhan Sekmen’e ve sanatçı Kastamonulu Kazım’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki aylarda gerek dini sohbet gerek gazeteci ve yazarlarımızla söyleşi, hanımlar için özel programlar, gençlerimiz için özel programlar olmak kaydıyla derneğimizde bu tür faaliyetleri daha çok yer vereceğiz. Bu çalışmalarımızda bana destek veren ve her zaman yanımda olan kıymetli yönetim kuruluma da teşekkür ediyorum.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum