Bozkurt-Devrekani yolu iyileştiriliyor;

Bozkurt-Devrekani yolu iyileştiriliyor

Bozkurt-Devrekani arasındaki yol sorunu tarihe karışıyor. 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin akabinde 13 Ağustos 2021 tarihinde Bozkurt'u ziyaret ederek incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bozkurt - Devrekani arası ana karayolunun iyileştirilmesi sözü yerine getirilecek....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, sürücülerin en fazla zorlandığı güzergâh olan Abana – Bozkurt – Ortasökü (Isırganlık) arası 20 km, Ortasökü (Isırganlık) – Devrekani istikametine 23 km olmak üzere iki ayrı şekilde ihalesi tamamlandı.

 Yolun genişletilmesi, sanat yapılarının yapılması ve BSK (Sıcak Asfalt) imalatlarını kapsayan çalışmaların tamamlanmasıyla, vatandaşlar, daha güvenli ve rahat seyahat imkanına kavuşacak.

 Çatak Mevkiinden başlanan çalışmalar, 2022 yılının ilk çeyreğinden itibaren yoğunlaştırılarak kısa sürede bitirilecek. 

 Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık da, konuyla ilgili olarak "İlçemiz için çok önemli olan bu hizmetin yapılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum