Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da ürkütücü görüntüler!
5 metreye ulaşan dalgalar nedeniyle Kastamonu'nun Abana ve İnebolu ilçelerinde sahillerdeki bazı iş yerleri su altında kaldı, kara yolu kum ve taş yığınlarıyla doldu
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
KAL-DER’den ‘ucuz et’ başarısı…
KAL-DER’in açıklamasının ardından Et ve Süt Kurumunun et ürünlerinin Tarım Kredi Marketlerinde uygun fiyata satılması kararı alındı.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Ergenlerle İletişimde Başarılı Olmanın Yolları: Ebeveynlere Uzman Önerileri
Ergenler ve ebeveynler arasında fikir ayrılıklarının olmasının kaçınılmaz bir durum olduğunu belirten Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Elvin Akı Konuk, “Ancak bu fikir ayrılıklarının çocuklarla olan ilişkiyi olumsuz olarak etkilemesi ebeveynler tarafından önlenebilir ya da en aza indirgenebilir.” dedi.
Kastamonu'da 'Şerife Bacı'nın İzindeki Türk Kadınları' ödüllendirildi!
'Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Şerife Bacı'nın İzinde Türk Kadını' kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada ilk 3 şöyle; Tosya Fen Lisesi'nden Betül Çiftçi, Seydiler İstiklal Yolu ÇPAL'den Ayşegül Kutlu ve Küre ÇPAL'den Yeliz Uçar oldu.
Trabzonspor Kulübünden Fenerbahçe maçı paylaşımı
Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta faul beklentilerini içeren bir video paylaşımında bulundu.
Kafkaslardan Anadolu’ya uzanan hikayenin rölyefi ilgi odağı oldu
Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa Mahallesi Sabiha Ulusoy Kütüphanesi bahçesinde inşa edilen Kafkas Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Törene Kafkasya’dan çok sayıda konuk katılırken ortak söylem Anadolu topraklarının göçlerle yurt edinildiği ve geçmişte yaşanan acıların toplumsal hafızada kalıcı olması için daha çok sanat eseri icra edilmesi gerektiği oldu.
Özel güvenlik görevlileri iftarda bir araya geldi
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi.
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Tarlaya düşen otomobildeki 3 İranlı yaralandı
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde tarlaya düşen otomobildeki 3 İranlı yaralandı.
Gezgin kadın, 20 yılda 70 ülke gezdi
Samsun’da yaşayan 70 yaşındaki Esin Eren, 50 yaşından sonra yaklaşık 70 ülke gezdi. Hindistan’dan Norveç’e kadar birçok ülke gezen Esin Eren, “Çok kitap okudum ama gezip görmek ufkumu açtı” dedi.
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Bartın’da sele karşı cam ile önlem
Bartın’da sık sık yaşanan sel felaketlerini önlemek amacıyla Bartın Irmağı çevresinde camdan duvar örülüyor. Yaklaşık 5 tonluk baskıya dayanıklı 5 santimetre kalınlığındaki camların montajına başlandı.
Diyanet yanıtladı, sigara içilen ortamda bulunmak orucu bozar mı?
Her sene Ramazan ayına doğru, Müslümanlar, kendilerine farz kılınan oruç ibadetini yaparken oruçlarını sakat edebilecek, orucu bozan ve bozmayan şeyleri merak edip araştırmaya başlamaktadır. Diyanet'in cevaplarını da dikkate alarak oruçluyken sigara içmek ya da sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı? Kaza gerekir mi?
Tır devrildi, kupası şahlandı
Amasya’da kontrolden çıkan tır yola devrildi. Tırın kupası adeta şahlanarak havada asılı kaldı. Yaralanan sürücü sıkıştığı yerden merdiven yardımıyla kurtarıldı.
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
14 Mart Tıp Bayramı kutlaması
Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
Devrilen tırın sürücüsü yaralandı
Karabük'te devrilen tırın sürücüsü yaralandı.
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
Kazada Hayatını Kaybeden Avukat, Sevenlerini Ağlattı
Gümüşhane’de duruşma dönüşü kazada hayatını kaybeden Av. Öznur Taş için Samsun Adliyesi önünde düzenlenen törende meslektaşları gözyaşı döktü.
Akfen Yenilenebilir Enerji'nin Eğitim Seminerleri Projesi Ödüllendirildi
Akfen Yenilenebilir Enerji, sahip olduğu santrallerin bulunduğu bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği "Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri" programıyla 6'ncı Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde "Enerjimiz Geleceğimiz" ödülüne layık görüldü.
Yolcu otobüsüyle uyuşturucu getirirken yakalanan şahıs tutuklandı
Muğla’dan Samsun’a yolcu otobüsüyle uyuşturucu madde getirirken Samsun polisinin takibi sonucu yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Düşen çantasını almaya çalışırken mahsur kalan kişi kurtarıldı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde Yeşilırmak'a düşen çantasını almak isterken suyun yükselmesi nedeniyle ırmakta mahsur kalan kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
İç Hastalıkları Uzmanı Açıkladı: 'Oruç Tutmanın Kanser Hücrelerinin Yayılma Hızını Yavaşlattığı Tespit Edildi
İç Hastalıkları Uzmanı Açıkladı: 'Oruç Tutmanın Kanser Hücrelerinin Yayılma Hızını Yavaşlattığı Tespit Edildi
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"