KASAMDER, Cevdet Çelik ile devam…;

KASAMDER, Cevdet Çelik ile devam…

Cevdet Çelik başkanlığında yeniden bir yapılanma içerisine giren ve aktif bir dernek statüsüne kazanmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kastamonu Samsunlular Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (KASAMDER) 4’ncü olağan genel kurulu yapıldı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda Cevdet Çelik yeniden başkanlığa seçildi....

Kastamonu’da yaklaşık 20 bin Samsunluya hizmet etmek istediklerini vurgulayan Dernek Başkanı Çelik, gerek ekonomi, gerek sosyal, gerek kültürel alanda sesimizi duyurmak, haklarımızı korumak, ortak taleplerimizi duyurmak gayret gösterdiklerini ifade etti.

Bir araya gelmelerinin asıl amacının tek yürek olmak olduğuna dikkat çeken Başkan Çelik; “Doğduğumuz yer ile doyduğumuz yer arasında elçiliğini yapmayı planladığımız kültürel, faaliyet ve icraatlarımızı yaparken milli ve manevi değerlerimiz önem arz ediyor. Kastamonu’da yaşayan Samsunlu hemşerilerimizi aynı çatı altında toplayıp hemşirelerimizin huzur ve refahını artırıcı her türlü sosyal, kültürel, ekonomik, eğitim, gerektiğinde yardım faaliyetlerinde bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Pandemi dolayısıyla 2 yıldır bir arada olamadıklarını KASAMDER Başkanı Cevdet Çelik, yeni dernek binası için çalışmaların son aşamaya geldiğini, inşaat çalışmalarının kısa sürede başlayacağını dile getirdi.

Yönetim kurulu görev paylaşımı yaptıktan sonra kurum ziyaretlerine başlayacaklarını ifade eden Çelik; “İlk olarak müftülük, valilik ve akabinde belediye başkanımız ile diğer kurumları ziyarete gitmeyi planlıyoruz. Kurum ziyaretlerimizi topyekûn gerçekleştirelim istiyorum. Böylelikle Kastamonu’nun gücünü göstermiş oluruz. Gideceğimiz yerlerde hepiniz Dilek ve temennilerinizi belirtin. Samsunlular olarak Kastamonu’da resmî kayıtlı kişi sayısı 5 bin 334 ancak bu sayı 20 bine yaklaşıyor. Gerçekten büyük bir güce sahibiz. Var olan gücümüzü iyi kullanmalıyız. Gücümüzün farkında olursak sesimizi daha iyi duyurabiliriz. Bizi yalnız bırakmayın. Çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Cevdet Çelik başkanlığında gerçekleşen Kastamonu Samsunlular Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim kurulu asil üyeleri; Cevdet Çelik, Seyfettin Reçber, Ramazan Yeşiltepe, Arif Özcan, Mehmet Sağlam.

Yönetim kurulu yedek üyeler; Şükrü Şen, Veysel Doğan, Kazım Bolat, Cengiz Zengin, Haşim Özmen.

Denetim kurulu asil üyeler; Selahattin Dinler, Ahmet Sönmez, Halit Yılmaz.

Denetim kurulu yedek üyeler; Nafiz Kaya, Yusuf Gürcan, Bahattin Polat. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum