"Üstün oynadık";

"Üstün oynadık"

Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi B Grubu'nda yer alan İstiklal Yolu Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Binnur Çelebi, Altınel Spor Kulübü maçı hakkında açıklamalarda bulundu....

Antrenör Binnur Çelebi, Hüsnü Tandoğan Spor Salonu'nda taraftarları önünde galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

"TAKIMIMIZ MAÇ BOYUNCA ÜSTÜN OYNADI"

110-42'lik iyi bir skorla galibiyet aldıklarını aktaran Çelebi, “Deplasmanda ligin favori ekiplerinden birini yendikten sonra evimizde de galip gelmek için sahaya çıktık. Motivasyonumuzun yüksek olduğu bir hafta geçirmenin vermiş olduğu özgüven ile maçımıza başladık. İlk periyot rakibimizin oynamasına izin verirdik ama ikinci periyottan itibaren hem tecrübesi hem de iyi oyununu sahaya yansıtan takımız maç boyunca üstün oynadı” dedi.

"GALİP GELMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ"

Rakiplerinden genç ve daha tecrübesiz bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Çelebi, “Oyuncular için böyle maçlarda maça konsantre olmak daha zor oluyor. Ama bizim için her maç ilk maçımızmış gibi oynamamız gerekiyor. Bu sene grubumuzdan lider çıkmamızın anahtarı bu. Haftaya bay geçiyoruz ondan sonraki hafta Düzce Atletik Takımı ile yine kendi evimizde oynayacağız. Daha zor ve düzenli bir takım. Yıldız ve genç milli sporculara sahip. O maçtanda galip gelmek için çalışmalarımıza bir gün dinlenmenin ardından başlayacağız” diye konuştu.

"TÜM TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

İstiklal Yolu GSK Antrenörü Çelebi, “Maçımıza gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Sporcularımın yüreğine ve ellerine sağlık,teknik ekipteki arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Hep birlikte en iyisi için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum