LGS'de Türkiye Birinciliği Kastamonu'dan;

LGS'de Türkiye Birinciliği Kastamonu'dan

2 Haziran 2024 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" sonuçları açıklandı. LGS'de Kastamonu'dan 3 öğrenci tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu....

Kastamonu Merkez Ortaokulu öğrencisi Elif Küçükalioğlu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi Yiğit Efe Keşkekoğlu ve Tema Koleji Ortaokulu öğrencisi Yiğit Şeker, LGS' de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.

GÜMÜŞ; "HEPİMİZİ GURURLANDIRDILAR"

LGS'de tüm soruları doğru olarak cevaplayarak Türkiye Birincisi olan şampiyonları tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş; "Kastamonu ili olarak Türkiye genelindeki 2024 LGS Birincileri arasına giren öğrencilerimiz gösterdikleri başarıyla hepimizi gururlandırdılar. LGS'de tam puan alan öğrencilerimiz Elif Küçükalioğlu, Yiğit Efe Keşkekoğlu ve Yiğit Şeker'i, LGS'ye giren tüm öğrencilerimizi, onlara emek veren kıymetli öğretmen ve idarecilerimizi, öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen değerli ailelerini yürekten kutluyorum. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum." dedi.

"BU BÜYÜK BAŞARI İÇİN ELİF’İ YÜREKTEN KUTLUYORUZ"

Merkez Ortaokulu tarafından LGS'de Türkiye Birincisi olan öğrencileri Elif Küçükalioğlu'na tebrik geldi. Yapılan açıklamada; "Öğrencimiz Elif Küçükalioğlu, LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Bu büyük başarı için Elif’i yürekten kutluyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve ailemize teşekkür ediyoruz. Elif’in bu muhteşem başarısının diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olacağına inanıyoruz. Mezun olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyoruz. Eğitim hayatınız boyunca azimle çalışarak her zaman hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyoruz" denildi.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum