KEAH'ta yatan hasta sayısında umut veren düşüş!;

KEAH'ta yatan hasta sayısında umut veren düşüş!

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (KEAH) Covid-19 ile mücadele aralıksız sürüyor. Her ne kadar il genelinde etkinlikler gerçekleştirilse ve bir çok programda maske ve mesafe kurallarına uyulmasa da, korona virüs gerçeği hayatımızdan çıkmış değil... KEAH'da bugün itibariyle 3 yoğun bakımda 43 yaşından 90 yaşına kadar 31 hasta, 5 serviste ise 16 yaşından 93 yaşına kadar 73 hasta tedavi görüyor...

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (KEAH) Covid-19 ile mücadele aralıksız sürüyor. Her ne kadar  il genelinde etkinlikler gerçekleştirilse ve bir çok programda maske ve mesafe kurallarına uyulmasa da, korona virüs gerçeği hayatımızdan çıkmış değil... KEAH'da bugün itibariyle 3 yoğun bakımda 43 yaşından 90 yaşına kadar 31 hasta, 5 serviste ise 16 yaşından 93 yaşına kadar 73 hasta tedavi görüyor.

Geçtiğimiz haftaya göre hastanede yatan Covid-19 tedavisi gören hasta sayılarında azalma meydana gelse de, risk henüz bitmiş değil. Geçtiğimiz hafta 8 Covid-19 servisinin faaliyette olduğu Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, bu hafta başı itibariyle 6 servis hizmet verirken;  geçtiğimiz hafta beş olan yoğun bakım sayısı ise bu hafta itibariyle üçe düştü.

16 YAŞINDAN 93 YAŞINA KADAR VİRÜSLE MÜCADELE

Hastanedeki 5 serviste toplamda 73 hasta, korona virüsle mücadele ederken; servislerde tedavi gören hastaların en küçüğü 16, en büyüğü ise 93 yaşında. 16 yaşındaki hastanın ardından en küçük hastanın 43 yaşında olduğu öğrenilirken; serviste yatan hastalarda geçtiğimiz haftaya göre azalma meydana geldi.

EN KÜÇÜĞÜ 43, EN BÜYÜĞÜ 90

Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 yoğun bakımında tedavi gören hastalara bakıldığında ise toplamda üç yoğun bakımda 31 hasta tedavi görüyor. Hastaların en küçüğü 43, en büyüğü ise 90 yaşında olduğu öğrenilirken; KEAH'ta toplam 104 hasta, virüsle mücadele ediyor.  

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum