'Emekçi ve işçilerin sorunlarını genel merkeze ilettik';

'Emekçi ve işçilerin sorunlarını genel merkeze ilettik'

Hak-İş’e bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Kastamonu Şubesi Abdurrahman Yılmaz başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 21 Kasım tarihinde gerçekleşen 3. olağan genel kurulu sonrasında yeniden göreve gelen Genel Başkan Devlet Sert ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu....

Hak-İş’e bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Kastamonu Şubesi Abdurrahman Yılmaz başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 21 Kasım tarihinde gerçekleşen 3. olağan genel kurulu sonrasında yeniden göreve gelen Genel Başkan Devlet Sert ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Öz Sağlık İş Sendikası Kastamonu İl Başkanı Abdurrahman Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamasında, şu ifadeler yer aldı: “17.05.2021 tarihinde Genel Başkanımız  Sayın Devlet Sert ve yönetim kurulunun tenzipleri ile Kastamonu il başkanlığı görevine getirildik. Kastamonu il başkanlığına Abdurrahman Yılmaz il başkan yardımcılığına Hüseyin Kadam, Yılmaz Kara, Kadın Komite başkanlığına Ferhan Demir getirildi. İl başkanlığı olarak görev dağılımını hızlı bir şekilde genel merkezimiz tarafından yapıldı. Görev dağılımı yapımından hemen sonra emekçi kardeşlerimizin dertlerine derman olmaya her günden daha fazla gayret ve çaba harcadık. Gücümüzü emekçi işçi kardeşlerimizden alarak yolumuza bütün gayretimizle devam ettik. On dokuz ilçemizi adım adım gezdik onların dertlerini, sıkıntılarını dinledik yapılacak her türlü çabayı gayreti onlara harcadık.2018 tarihinde yapılan banka promosyonu anlaşması ile 700 lira gibi bir ücrete dahil edilen işçi kardeşlerimizi 2021 tarihinde biten sözleşme sonrası yanlarında olarak onların bir dahaki promosyon sözleşmesini diğer memur ve işçi kardeşlerimiz ile beraber yapılmasını düşük anlamalara imza atılmasının önüne geçtik. 2021 Ülkemizin doğal afet yılı olduğu Kastamonu ilini de etkilediği doğal afette afet bölgesine ulaşarak koordine bir şekilde eksiklerin giderilmesinde onların yanında olduk.  Son olarak Sağlık Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu hukuksuz uygulama noktasında gerek genel merkezimiz tarafından düzenlenen temaslar gerek il başkanlığımızın girişimler neticesinde olumlu gelişmeler yaşanmıştır. 21 Kasım tarihinde gerçekleşen 3. olağan genel kurulu sonrasında yeniden göreve gelen Genel Başkanımız ve Yönetimine 26 Kasım Cuma günü hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu vesile ile emekçi işçi kardeşlerimizin sorunlarını gerek Genel Merkezimize gerek Sağlık Bakanlığından aldığımız randevu talebi ile ilgili ve yetkili kişilere iletme fırsatımız oldu. Çözümler noktasında bizlere yardımlarını esirgemeyen Genel Merkezimize ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkür ederiz. Bu zamana kadar emekçi kardeşlerimizin yanında oldu isek bundan sonrada hep birlikte var gücümüz ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum