Geleceğin ormancıları ormana girdi!;

Geleceğin ormancıları ormana girdi!

Araç MYO öğrencileri Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi, verilen eğitimden dolayı Samatlar Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ettiler....

Araç Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü öğrencileri, meslekleriyle ilgili saha deneyimi kazanmak amacıyla Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri kapsamında, ormancılık alanında uzman isimler tarafından karşılanan öğrenciler, orman işletmeciliği, ormancılık uygulamaları ve orman yönetimi konularında bilgi ve deneyimler edindi.

Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilere saha içinde rehberlik ederek, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı, ormanın korunması ve orman ekosistemlerinin önemi gibi konularda bilgilendirme yaptılar. Özellikle uygulamalı eğitimlerle desteklenen bu ziyaret, öğrencilerin teorik bilgilerini pratikte uygulama fırsatı bulmalarını sağladı.

Araç Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü öğrencileri, Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü'nün misafirperverliği ve bilgi birikimlerini paylaşmaları için teşekkürlerini iletti. Bu tür saha ziyaretleri, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra, sektördeki pratik ihtiyaçları ve güncel eğilimleri yakından takip etmelerine de olanak tanıyor.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum