Başkan Cengiz Aygün; "Kastamonu hazır olsun";

Başkan Cengiz Aygün; "Kastamonu hazır olsun"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off hazırlıklarını sürdüren GMG Kastamonuspor'un Başkanı Cengiz Aygün; "Artık biz hazırız. Takımımız hazır ama Kastamonu da hazır olsun." diyerek birtakım açıklamalarda bulundu....

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün şu ifadeleri kaydetti;
“Takımımız Antalya kampında çalışmalarına son sürat devam ediyor. Playoff’ta rakibimiz belli oldu. Dolayısıyla Iğdır FK ile oynacağız. Çocuklarım maça hazır. Allah nasip ederse pazartesi günü kampımız bitiyor. Buradan Iğdır'a hareket edecekler ve Iğdır'da ilk maçımızı gerçekleştireceğiz. Daha sonra da yine bildiğiniz gibi pazartesi günü de Kastamonu'da rövanş maçını yapacağız."
“Hocamızla, teknik heyetle konuşmalarımızı yaptık. Ben de kampa dün dahil oldum. Hocalarımız, teknik heyetimiz, hocalarımız hepsi gayet mutlu ve iyiler. Hocalarımızın verdiği bilgiler doğrultusunda kampın son derece faydalı geçtiğini öğrenmiş oldum. İnşallah, hayırlısıyla çıkıp maçımızı oynayacağız.”

"ARTIK BİZ HAZIRIZ, KASTAMONU DA HAZIR OLSUN"
"Artık biz Hazırız, takımımız hazır ama Kastamonu da hazır olsun. Çünkü bu konuda ben biraz Kastamonu'da heyecanı eksik görüyorum. Bu heyecanı lütfen Kastamonu kamuoyu olarak canlandıralım."
Takımımız inşallah 1.Lig’e adımını atacak ama hep beraber el birliğiyle takımı destekleyelim.
Sosyal medya paylaşımlarımızla şehirdeki heyecanı artıralım. kente bir hareketlilik getirelim, Kastamonu’dan bunu bekliyorum, hepinize sevgilerimi iletiyorum, Allah’a emanet olun.”

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum