Judocularımız, Edirne'den kupayla döndü;

Judocularımız, Edirne'den kupayla döndü

Edirne'de gerçekleştirilen Judo Şampiyonası'nda derece elde eden sporcularımız, üçüncülük kupasını Kastamonu'ya getirdi...

Edirne'de gerçekleştirilen Judo Şampiyonası'nda derece elde eden sporcularımız, üçüncülük kupasını Kastamonu'ya getirdi.

Edirne’nin Kurtuluşu kapsamında Edirne'de düzenlenen Judo Şampiyonası 16-17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. Farklı kategorilerde 9 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun ter döktüğü şampiyonaya antrenör Durukan Karabudak eşliğinde ilimizi temsilen katılan sporcularımız, mücadeleler sonunda ilimize 6 derece kazanarak döndü. Büyükler 100 kilogram kategorisinde Murat Acer ve Büyükler +100 kiloda Okan Yıldırım birinci olarak altın madalyanın sahibi olurken, Büyükler 73 kiloda Muhammet Karaben ve Gençler 100 kiloda ise Erdem Sefa Yaşar ikincilik elde etti. Yıldızlar 60 kiloda da Ömer Göksel üçüncü, Minikler 40 kiloda ise Benay Hızarcı beşinci oldu. Sporcularımızın elde ettikleri başarılı sonuçların ardından takımlar sıralamasında ise üçüncü olarak kupa kazanmayı başardı.Takımlarda birinci Edirne olurken, ikinci Kırşehir, dördüncü ise Bulgaristan oldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum