Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!;

Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!

Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi....

Azdavaylı hemşehrimiz Fahri Karabilen, Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde Saadet Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldu. Hemşehrimiz Karabilen Açıksöz Gazetesine açıklamalarda bulundu. Karabilen hemşehrilerinin manevi desteklerini istediğini dile getirerek şöyle konuştu; “ Kastamonu Azdavaylıyım. Eskişehir’de İş Güvenliği malzemeleri imalatı yapıyorum. 20 yıldır Mihalgazi ilçesindeyim. Partim beni aday gösterdi. Allah nasip ederse Belediye Başkanlığına talibiz.”

“AYAKKABI FABRİKASI YAPIP AYAKKABI İMALATI YAPACAĞIZ”

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Mihalgazi’de de işsizlik sorunu var. Biz burada İstanbul’daki bir hemşehrimizle beraber ayakkabı fabrikası kurmayı hedefliyoruz. Ayakkabı imalatı yapacağız. Bu projemizle 150-200 kişiye istihdam sağlamış olacağız. İlçemizin en büyük sorunu tarımla ilgili. Mihalgazi küçük Antalya olarak geçer. Mihalgazi’de üreticilerimizin ürettikleri ürünleri daha geniş pazarlara ulaştırmaları için girişimlerimiz olacak. Diğer büyükşehirlere yaymayı hedefliyoruz. Ayrıca tarım fakültesi açmayı da hedefliyoruz. 4 yıllık bir üniversiteyi getireceğiz inşallah. Mihalgazi turizmde de önde olan bir ilçemiz. İlçemizde kaplıcalar var. Sakarıılıca Kaplıcaları diye geçiyor. Oranın tanıtımına ilişkin projelerimiz var. Daha çok turistin ilçemizi ziyaret etmesini sağlamayı hedefliyoruz. 3 bin nüfuslu bir ilçe Mihalgazi. Azdavaylı Kastamonulu tüm hemşehrilerimizin manevi desteğini istiyorum.”

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum