‘Bağımsız çalışmalar ihanettir’;

‘Bağımsız çalışmalar ihanettir’

AK Parti İlçe Başkanı Utku Eren; “Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı ile bu ihanete af olmayacaktır”...

AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Utku Eren, sahada tecrübeli kadrolarla çalışmalara devam ettiklerini vurgulayarak çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Belediye Başkanı Adayı Ekrem Acar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bozkurt için verdiği en doğru karar olduğunu ifade eden Eren, “Devletimizin ve hükümetimizin yatırımlarını kimsenin bireysel başarısı olarak aktarmaya hakkı yok. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bozkurt’umuza en iyi hizmeti verebilecek kişiyi belirledi. Biz de 2002’den beri AK Kadroların yanında olan Ekrem Acar başkanımızın yanındayız.” dedi.

Tecrübeli kadrolarla çalışmalara devam ettiklerini bildiren Utku Eren, “Girdiğimiz seçim sürecinde maalesef hizmet değil makam aşkı güdenler ilçe teşkilatımızın içini boşaltmaya çalıştı. 14 Şubat’ta Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle il başkanlığımız Bozkurt İlçe Başkanlığını yeniden şahsıma emanet etti. Yeni kurulan İlçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız ekibiyle sahadayız.”  diye konuştu.

“AK KADROLAR MAKAMI GÜÇLÜ KILAR”

AK Parti Bozkurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Acar’ın Bozkurt halkının ve ilçe teşkilatının içinden olduğunu vurgulayan Eren, şöyle konuştu; “Bozkurt İlçe teşkilatımız kurulduğundan beri hemşehrimiz Ekrem Acar yanımızda oldu, bunu kimse inkar edemez. 2002’den beri görev mefhumu gözetmeksizin İstanbul’da, Kastamonu’da ve Bozkurt’ta teşkilatımızın çalışmalarına maddi manevi destek oldu. Bu zamana kadar partimiz kimi aday gösterdiyse sorgulamadan onun yanında yer aldı. İlçemizin ihtiyaç duyduğu sosyal yardımlarda ön sırada yer alan iş insanlarımızdan oldu. AK Kadrolar makamdan güç almakla değil makamı güçlü kılmakla yükümlüdür. Bozkurt’umuza en faydalı olacak isim muhakkak Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği Ekrem Acar’dır.” ifadelerini kullandı.

“BAĞIMSIZ ÇALIŞMALAR İHANETTİR”

Mevcut belediye başkanının bağımsız aday olarak çalışmalarına devam etmesinin kabul edilemeyecek bir tutum olduğuna dikkat çeken AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Utku Eren, “Devletimizin ve hükümetimizin yatırımlarını kimsenin bireysel başarısı olarak aktarmaya hakkı yok. Belediye personelini ve kaynaklarını kullanarak seçim çalışmalarını bağımsız olarak sürdürmek; sadece partimize değil; Bozkurt halkına, hükümetimize ve devletimize büyük bir ihanettir. Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı ile bu ihanete af olmayacaktır” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum